@rimogyz
Łosz, człowiek nie może swojego zdania jebnąć, bo zaraz znajdzie się jakiś pedał z uczelni humanistycznej/seminarium?, który już pewnie znalazł wymarzoną pracę na zmywaku w restauracji, który na wykładach miał o setkach religii, i który będzie wiedział lepiej. Jestem na polibudzie więc nie czuję potrzeby zgłębiania się bardziej w rzeczy, do których mnie nie ciągnie...
W takim razie uważaj na słowa synku bo jeszcze będziesz u mnie pracował
[edit:] a brak chęci pogłębiania ogólnej wiedzy o otaczającym świecie o nikim zbyt dobrze nie świadczy. Ew. świadczy o mieliźnie intelektualnej.
Przecież od dawna było wiadomo, że tym wirusem można się zarazić wszystkimi drogami, tylko nie przez usta, bo ŚLINA go zabija (ma tak silne właściwości dezynfekujące).
Skoro z krwi osobnika, który nie zachoruje na jakąś zarazę można stworzyć serum, to mając coś, co bezpośrednio zabija danego wirusa nie można?
Macie dowód na to, że:
- lekarze i naukowcy okłamują nas tak samo, jak ci jebani politycy
- ludzie naprawdę nie myślą i nie kojarzą faktów
...chyba, że wejdziesz na hard'a bo tam już różnice miedzy stolcem a wyśmienitym daniem się zacierają.
Nie ślina niszczy wirusa HIV ale kwas solny w żołądku, więc nie da się zarazić poprzez przewód pokarmowy. Chyba, że miałbyś ranę w ustach lub przełyku i wirus dostałby się do krwioobiegu. Seks analny stwarza większe ryzyko niż waginalny ponieważ w jelicie masz dużo delikatnych naczyń krwionośnych które pękają podczas stosunku. Tak więc tak to wygląda....
A istnieje bardzo skuteczna terapia lecząca HIV. Trzeba zarażonego gotować przez pół godziny w 70 st. C
(...) więc słowo allah potocznie znaczy tyle co prorok mahomet i każdy wie o co chodzi. (...)
Allah to bóg, a mahomet prorok, jak u nas Jezus. więc oderwij czasem wzrok od komputera i poczytaj coś.
timmy77 napisał/a:
(...) więc słowo allah potocznie znaczy tyle co prorok mahomet i każdy wie o co chodzi. (...)
Allah to bóg, a mahomet prorok, jak u nas Jezus. więc oderwij czasem wzrok od komputera i poczytaj coś.
Pijany pisałem i coś mi chyba nie wyszło z tym ostatnim postem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów