Śkośnooka i co się spodziewać? Azjaci są najinteligentniejszymi ludźmi na świecie. Oczywiście, że zdarzają się idioci jak wszędzie, ale statystycznie, więcej idiotów można spotkać w Polsce niż na Tajwanie.
Jeśli nawet mają dajmy na to średnie 110 IQ to i tak 60% to debile, a nie biorę pod uwagi charakteru czy wychowania
A memy z nią w roli głównej będą krążyć po sieci.
Śmiać się niej będą nawet dzieci .
I tym sprytnym sposobem własnym nawiedzeniem i upatrywaniu w mitologu religijnym Boga zniszczyła sobie idiotka życie.
Raczej karierę papaja.
Śkośnooka i co się spodziewać? Azjaci są najinteligentniejszymi ludźmi na świecie. Oczywiście, że zdarzają się idioci jak wszędzie, ale statystycznie, więcej idiotów można spotkać w Polsce niż na Tajwanie.
Statystycznie to cie przynajmniej raz ktos wyjebal w dupe
Dzis papa jej tylko przyjebal.
Nasz Papież był dobrym człowiekiem
No oficjalnie to prawda natomiast w realu juz nie do konca tak bylo
To są już jakieś dowody, że o wszystkim wiedział, czy tak sobie pierdolisz od rzeczy po prostu?
No glowa kosciola nie wiedziała o tym co sie dzieje w jej szeregach? To tym bardziej nie nadawal sie na papieza skoro nie interesowal sie tym co robia podwladni
To są już jakieś dowody, że o wszystkim wiedział, czy tak sobie pierdolisz od rzeczy po prostu?
Jak wiedział i nie powiedział, i nic z tym nie zrobił, to kawał skurwysyna z niego, a jak nie wiedział, to chujowa z niego głowa kościoła.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Śkośnooka i co się spodziewać? Azjaci są najinteligentniejszymi ludźmi na świecie. Oczywiście, że zdarzają się idioci jak wszędzie, ale statystycznie, więcej idiotów można spotkać w Polsce niż na Tajwanie.
No to właśnie nie do końca jesteś zaznajomiony z kulturą wschodu. Chodzi mi o Chiny lub Koree. To są ludzie głośni, bezpośredni i nie mają skrupułów np. zapytać dlaczego jesteś gruby. Zupełnie inna kultura obycia z drugim człowiekiem. Mimo w pizdu duzej populacji centrum uwagi skupia się na JA i tym co JA mogę osiągnąć i dostać. Ciekawe bardzo, polecam poczytać albo najlepiej to się przejechać. A tak btw. statystycznie? Pokaz mi tę statystykę :p Pierdolenie