📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jak JP2 by zareagował.
jak z "naszej" kremówki wychodzi teraz cwana gapa "nic nie widziałem, nic nie słyszałem" zamiatająca pod dywan tajemnice chuci swoich podwładnych to ciekawe co z tego wyjdzie?
Kurwa. Skośnooka, to co sie spodziewac. Pierdolnięte toto i bez jakiegokolwiek wyczucia taktu.
Xson33333 napisał/a:
Ciekawe jak JP2 by zareagował.
naawet bez kamer, nie tak nerwowo,
Nasz Papież był dobrym człowiekiem
no kurwa, szmata pójdzie do piekła
Jak to możliwe, że namiestnika Boga człowieka, który reprezentuje Go na Ziemi można bezkarnie dotykać?????
Byku35 napisał/a:
co ona powiedziała?
Zwali mu konia... to pewne jak w pacierzu Amen
W jednej chwili zmienił się z radosnego w wkurwionego... mówi się aby poznać człowieka wystarczy lekko skrzywić mu palec.
Ten film przejdzie do historii.
Jak ją w jej środowisku znajomi i sąsiedzi rozpoznają to będzie miała przejebane.
Zostanie zapamiętana jak ta chytra baba z Radomia.
A memy z nią w roli głównej będą krążyć po sieci.
Śmiać się niej będą nawet dzieci .
I tym sprytnym sposobem własnym nawiedzeniem i upatrywaniu w mitologu religijnym Boga zniszczyła sobie idiotka życie.
Jak ją w jej środowisku znajomi i sąsiedzi rozpoznają to będzie miała przejebane.
Zostanie zapamiętana jak ta chytra baba z Radomia.
A memy z nią w roli głównej będą krążyć po sieci.
Śmiać się niej będą nawet dzieci .
I tym sprytnym sposobem własnym nawiedzeniem i upatrywaniu w mitologu religijnym Boga zniszczyła sobie idiotka życie.
HAL9000/2 napisał/a:
jak z "naszej" kremówki wychodzi teraz cwana gapa "nic nie widziałem, nic nie słyszałem" zamiatająca pod dywan tajemnice chuci swoich podwładnych to ciekawe co z tego wyjdzie?
To są już jakieś dowody, że o wszystkim wiedział, czy tak sobie pierdolisz od rzeczy po prostu?
Kepeszek napisał/a:
Kurwa. Skośnooka, to co sie spodziewac. Pierdolnięte toto i bez jakiegokolwiek wyczucia taktu.
Śkośnooka i co się spodziewać? Azjaci są najinteligentniejszymi ludźmi na świecie. Oczywiście, że zdarzają się idioci jak wszędzie, ale statystycznie, więcej idiotów można spotkać w Polsce niż na Tajwanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów