📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe jak JP2 by zareagował.
jak z "naszej" kremówki wychodzi teraz cwana gapa "nic nie widziałem, nic nie słyszałem" zamiatająca pod dywan tajemnice chuci swoich podwładnych to ciekawe co z tego wyjdzie?
Kurwa. Skośnooka, to co sie spodziewac. Pierdolnięte toto i bez jakiegokolwiek wyczucia taktu.
naawet bez kamer, nie tak nerwowo,
Nasz Papież był dobrym człowiekiem
no kurwa, szmata pójdzie do piekła
co ona powiedziała?
Zwali mu konia... to pewne jak w pacierzu Amen
W jednej chwili zmienił się z radosnego w wkurwionego... mówi się aby poznać człowieka wystarczy lekko skrzywić mu palec.
Ten film przejdzie do historii.
Jak ją w jej środowisku znajomi i sąsiedzi rozpoznają to będzie miała przejebane.
Zostanie zapamiętana jak ta chytra baba z Radomia.
A memy z nią w roli głównej będą krążyć po sieci.
Śmiać się niej będą nawet dzieci .
I tym sprytnym sposobem własnym nawiedzeniem i upatrywaniu w mitologu religijnym Boga zniszczyła sobie idiotka życie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jak ją w jej środowisku znajomi i sąsiedzi rozpoznają to będzie miała przejebane.
Zostanie zapamiętana jak ta chytra baba z Radomia.
A memy z nią w roli głównej będą krążyć po sieci.
Śmiać się niej będą nawet dzieci .
I tym sprytnym sposobem własnym nawiedzeniem i upatrywaniu w mitologu religijnym Boga zniszczyła sobie idiotka życie.
jak z "naszej" kremówki wychodzi teraz cwana gapa "nic nie widziałem, nic nie słyszałem" zamiatająca pod dywan tajemnice chuci swoich podwładnych to ciekawe co z tego wyjdzie?
To są już jakieś dowody, że o wszystkim wiedział, czy tak sobie pierdolisz od rzeczy po prostu?
Śkośnooka i co się spodziewać? Azjaci są najinteligentniejszymi ludźmi na świecie. Oczywiście, że zdarzają się idioci jak wszędzie, ale statystycznie, więcej idiotów można spotkać w Polsce niż na Tajwanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów