📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chyba mleka...
Give to Smeagol ...
Jakby zagryzł Wasabi i popił tabasco dałbym piwo, a tak tylko by mu pomogło wypłukać paszczę, więc nie dam.
taaa, trzyj teraz rękami oczy, trzyj
Kamis - życie ze smakiem!
A poza tym to fake, bo faktycznie powinien się zrobić czerwony i mieć bezdech. Ale to pewnie pipka jest i pierwsza lekko ostra papryczka go ścięła z nóg.
A poza tym to fake, bo faktycznie powinien się zrobić czerwony i mieć bezdech. Ale to pewnie pipka jest i pierwsza lekko ostra papryczka go ścięła z nóg.
Papryczka, którą on je (o ile jest to prawda w tym co mówi), Habanero chili, ma ostrość porównywalną do scotch bonnet. To są najostrzejsze odmiany. Miałem przyjemność kosztować scotch bonnet. Lubię pikantną kuchnię, ale to jest dopiero kurewsko ostre, a spożywałem ją w małych ilościach i jako dodatek. Jak zjadł surową i to razem z pestkami, gdzie jest najwięcej kapsaicyny, to się mu nie dziwię. Te papryczki trzeba odpowiednio przygotować, pozbyć się pestek i białego miąższu.
A, no i oczywiście po konsumpcji taka papryczka wylatuje też z drugiej strony przewodu pokarmowego... Niby strawiona, ale...
A, no i oczywiście po konsumpcji taka papryczka wylatuje też z drugiej strony przewodu pokarmowego... Niby strawiona, ale...
taaa...mógłby sobie te palce z gęby do oczu włożyć Hard murowany
Bakcyl napisał/a:
Przegotuje kakao i będzie kożuch.A, no i oczywiście po konsumpcji taka papryczka wylatuje też z drugiej strony przewodu pokarmowego... Niby strawiona, ale...
o skurwĘsyn! mutuje pierdolony! ciekawe czy ma inne warzywka mutujące, i w co mutujące :d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów