📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciekawa papuga jest też w Krakowskim zoo
czasami też się jej jakaś "kurwa" wyrwie
czasami też się jej jakaś "kurwa" wyrwie
Ale pojebane zwierzę haha Kocham papugi
czesc stary co robisz kurwa mac
buhauhau
buhauhau
On tylko powtarza co się w domu wyrabia
@ofc
w koncu ktos musial go tego nauczyc
w koncu ktos musial go tego nauczyc
te cenzury s a zajebiste, papuga napierdala kurwa że każdy słyszy ale napis k**wa musi być
Byłem w Zoo i była papuga i coś tam pierdoliła i nagle powiedziała " ale dziś sobie konia zwalee " i na koniec był taki solidny gwizd
wiem jak ją nauczył...
puścił jej płyte justina biebera to z nerów tak zaczeła klnąć że jej tak zostało ///
puścił jej płyte justina biebera to z nerów tak zaczeła klnąć że jej tak zostało ///
OstrySadol napisał/a:
Ale pojebane zwierzę haha Kocham papugi
Ja tam wolę psy, małpy, delfiny, papugi są jak co ponietórzy studenci socjologii czy innego typowo humanistycznego kierunku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów