Czyli kompilacja wypadków i nie wypadków z udziałem samochodów ciężarowych z okresu kwiecień-maj.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
W końcu jakaś fajna kompilacja tym bardziej ciężarówek. Browar.
W ogóle kierowcy ciężarówek powinni siedzieć nisko jak w londyńskim autobusie, z tym, że nie wiem gdzie byłby silnik, ale jakiś inżynier łebski by to ogarnął. Wówczas nie byłoby przypadków martwego pola, a czołówki bolałyby bardziej. I może byłoby więcej na harda
W ogóle kierowcy ciężarówek powinni siedzieć nisko jak w londyńskim autobusie, z tym, że nie wiem gdzie byłby silnik, ale jakiś inżynier łebski by to ogarnął. Wówczas nie byłoby przypadków martwego pola, a czołówki bolałyby bardziej. I może byłoby więcej na harda
Nic mnie tak nie przeraża na drodze jak tiry. Wiem, że są odpowiedzialni i myślący pośród kierujących ciężarówkami, ale kurwa mać co nieraz odpierdalają to się nóż w kieszeni otwiera.
To uderzenie w 0:22 wyglądało, jakby przyjebał rozpędzony do setki i jeszcze to jebnięcie z shotguna!
Brawa dla pana (bo baby nie podejrzewam o tak inteligentne zachowanie) z 5:22 za zachowanie zimnej krwi i podjęcie dobrej decyzji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów