Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:58
Parada sadoli
mocnymarcin5 • 2024-11-28, 20:08
00:00
-00:45
Download

Gdzieś na północy
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piterzaut 2024-11-29, 19:24
trochę podobne do bułgarskich Kukeri, tylko bardziej harcorowe
Zgłoś
Quassar 2024-11-29, 21:02
sudol napisał/a:

Masz jeszcze coś w tym stylu ? / albo coś podobnego do Fee Ra Huri - Omnia

No mam z 300 mp3 od ciężkiego Pagan po melodyczny/skoczny celtic jak i śpiewany operowy.

A omnia to będziesz chciał coś melodycznego granego
to polecam np to

Beltaine to polski zespół

pl.wikipedia.org/wiki/Beltaine

Z ludowych to polecam Clannad oraz Altan oni tam mają mega bogatą dyskografie.
Zgłoś
Pegasi 2024-11-29, 21:09
@Syrop_klonpwy: @pazuzu: @Pablohasan85: @Syrop_klonpwy: @pazuzu: @russian-roulette:
niezależnie od tego ile będziecie j🤬 przez internety konfę to poparcie dla niej i tak będzię rosło. Zupełnie tak jak w USA, tamtejsze J🤬Trumpy mimo potężnej machiny propagandowej i tak finalnie przegrali, to samo będzie z takimi k🤬ami jak wy.
Zgłoś
Atlasss 2024-11-30, 4:09 1
Adiczek napisał/a:

Wara od konfy lewakopedalaku

Ale Konfa to nie pedały.
Zgłoś
Jarazz 2024-11-30, 11:08
Krampus jest spoko. Fajna tradycja, fajne kostiumy i ciekawe wydarzenie. Pozdrawiam z północnych... Włoch. Tutaj też jest krampus
Zgłoś
Pogromca_Mitów 2024-11-30, 13:41
Adiczek napisał/a:

Wara od konfy lewakopedalaku

Każdy ma prawo do własnych poglądów. Osobiście uważam Pana z wózkiem za mądrego człowieka, ale trochę stukniętego i pozbawionego jakiejkolwiek dyplomacji. Tacy ludzie, działając w dobrej wierze, potrafią narobić więcej szkody, niż pożytku.
Wiesz, w czym na przykład mi Konfa nie pasuje? W jednej rzeczy: nie traktuję poważnie ludzi, którzy w XXI wieku klękają przed jakimiś symbolami, które są wymysłem ciemnego ludu z przed kilku tysięcy lat, a już forsowanie tych "wartości", dumnie reprezentowanych np. w Dąbrowie Górniczej, w procesach legislacyjnych współczesnego prawa, jest dla mnie zaściankowe i nie do przyjęcia. Poza tym z większością postulatów Konfederacji się zgadzam.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-30, 18:05
Aż sobie wyobraziłem jak to by się paliło
Zgłoś
kulawiec 2024-11-30, 19:47
pazuzu napisał/a:

A u nas na paradach tylko pedały z wózkiem dzieciecym 🙂

Ale jak to, to tam u was wszyscy pedały, i mają jeden wózek? Znaczy się pożyczacie go sobie jak już się skończycie w dupy ładować czy jak? A zdjęcie w jakim celu? Chcecie ukraść jak to lewactwo drugi wózek, czy tak z zazdrości, że oni mają bez dawania dupy?
Zgłoś
joolek 2024-12-01, 8:32
KRAMPUS PARADE to Tyrol w Austrii
Zgłoś
Machut01 2024-12-01, 13:47
@Quassar: Dosyć ciekawe, ale z roku na rok jest coraz słabiej. Np. 2 lata temu biegały z 4-5 grup po 20 osób, a w tamtym roku jedna grupa, może z 10 osób. Młodym nie za bardzo chce się kontynuować jakieś tradycje
Zgłoś
Pablohasan85 2024-12-02, 12:06
Pegasi napisał/a:

@: @: @: @: @: @:
niezależnie od tego ile będziecie j🤬 przez internety konfę to poparcie dla niej i tak będzię rosło. Zupełnie tak jak w USA, tamtejsze J🤬Trumpy mimo potężnej machiny propagandowej i tak finalnie przegrali, to samo będzie z takimi k🤬ami jak wy.

ale ja ich nie jebie. Nic do nich nie mam. Nawet szacunku. Mowie tylko że to pedały. I tyle.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem