Paradoks Kebaba?
Kupując kebaba, osiedlasz araba.
Nie kupując kebaba, skazujesz osiedlonego już araba na bezrobocie, a może i zasiłek z twoich podatków.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C................y
2013-08-30, 12:13
Wikipedia napisał/a:
Paradoks (gr. parádoksos – nieoczekiwany, nieprawdopodobny) – twierdzenie logiczne prowadzące do zaskakujących lub sprzecznych wniosków. Sprzeczność ta może być wynikiem błędów w sformułowaniu twierdzenia, przyjęcia błędnych założeń a może też być sprzecznością pozorną, sprzecznością z tzw. zdrowym rozsądkiem, np. paradoks hydrostatyczny, czy paradoks bliźniąt.
Od siebie dodam, że jeśli się człowiek wysili, to można każdy paradoks rozwiązać/wyjaśnić. Oto rozwiązanie powyższego paradoksu:
R................y
2013-08-30, 12:46
Szczerze mówiąc już dawno w kebabie nie widziałem żadnego turasa z maczetą, większość takich barków prowadzą u mnie w mieście NASI
@eNse Chyba coś ci się poj🤬o, kebaby robią Turcy, a nie Arabowie.
6................6
2013-08-30, 13:41
90% kebabów w Polsce robią 50letnie Polki i studenci, więc nie wiem o c🤬j wam chodzi.
p................r
2013-08-30, 13:55
W moim miasteczku jest kebab prowadzony przez Arabów, podobno Egipcjan. Mówią po Polsku coraz lepiej, robią dobre kebaby, są życzliwi i czasami tam chodzę. Połowa mojej rodziny pracuje poza granicami kraju, więc nie będę nikogo za uczciwą pracę dyskryminował. Ale jeśli któryś z nich zażyczy sobie meczet, albo będzie demonstrował swoje wyznanie - pierwszy pobiegnę ukamienować.
k................9
2013-08-30, 14:06
mmaakkss napisał/a:
Szczerze mówiąc już dawno w kebabie nie widziałem żadnego turasa z maczetą, większość takich barków prowadzą u mnie w mieście NASI
nom, wasi prowadzą za 5zł/h które im płaci arab pierdzący w stołek.
A pomożecie mi wysiedlić rodzinę o kolorze skóry zbliżonym do kawy z mlekiem z mojego bloku ?
zasiłek k🤬a? w Polsce? hue hue... prędzej by za Odrę sp🤬olił.
J................S
2013-08-31, 0:55
rozwiązania są dwa, pierwsze to zap🤬lić mu w łeb i spalić budę, drugie to spalić budę i zap🤬lić w łeb
k................z
2013-08-31, 3:43
zabijając araba masz za darmo kebaba
R................i
2013-08-31, 3:46
K🤬a, że takie gówno wchodzi na główną to tylko płakać. Umrzyj autorze i administratorze.
Ukradłeś Złomnika Słowa !!!!
Ty KRadzieju!
Złomnika się naczytałeś i teraz bredzisz.