📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@r061071 takim ciachnięciem to ciężko by było, bo tam jest od chuja chrząstek krtaniowych przy tym cięciu, oddychało by sie ciężko bo przez dziure w szyjce, ale tętnice raczej średnio duże tam są. Natomiast jakby dziabnął bardziej z boku, tam przed i pod uchem i udałoby mu sie przeciąć przez mięsień to paaanie, triada nerwu tętnicy i żyły biegną tamtędy, kaput w kilka minut
wilkoala napisał/a:
...Chuja widać....
Każdy widzi to co chce. A jak mówiła moja babcia: "Głodnemu chleb na myśli".
A co to się stanęło? Pani policjantka nie trafiła taserem w prestępcę, ten się wkurwił i zaatakował nożem?
No nie może być, a przecież kobiety są tak samo silne jak mężczyźni....
Niech robią te parytety, niech obniżają wymagania dla kobiet, a później będzie to co na filmie. Sory, ale kobiety w policji to się nadają do drogówki żeby wypisać mandat, do biura żeby siedzieć w papierach albo chodzić do szkół i robić wykłady oraz egzaminy na kartę rowerową.
No nie może być, a przecież kobiety są tak samo silne jak mężczyźni....
Niech robią te parytety, niech obniżają wymagania dla kobiet, a później będzie to co na filmie. Sory, ale kobiety w policji to się nadają do drogówki żeby wypisać mandat, do biura żeby siedzieć w papierach albo chodzić do szkół i robić wykłady oraz egzaminy na kartę rowerową.
Najpierw strzelać, później zadawać pytania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów