Jak dla mnie blisko "it's a trap".
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Gość próbował przejść z wingovera do sata (takie figury akro w paralotniarstwie) i zjebał. Zakręciło go w taśmach. Rzucił zapas ale też zjebał - bo nie w tą stronę. Zapas zaplatał się w linki i w ekekcie w rotacji spadł na glebę. Miał farta, bo drzewa trochę zamortyzowały upadek.
Gość próbował przejść z wingovera do sata (takie figury akro w paralotniarstwie) i zjebał. Zakręciło go w taśmach. Rzucił zapas ale też zjebał - bo nie w tą stronę. Zapas zaplatał się w linki i w ekekcie w rotacji spadł na glebę. Miał farta, bo drzewa trochę zamortyzowały upadek.
Przeciągnął skrzydło wykonując ostry manewr na niezbyt napedzonym glajcie. Czasza zgasła i zaczęła sie skręcać. wyrzucil paczkę zapasu opadając w obrotach i doszło do splątania, które uniemozliwilo wejście do pracy spadochronu. Ładnie walczył do końca - a to wbrew pozorom nie takie oczywiste.
Sadistic- portal skupiający ekspertów z wszystkich dziedzin nauki.
Co do filmiku, gościu będzie miał co opowiadać swoim dzieciakom czy wnukom
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów