📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak glonojad w akwarium
dziwne ze nic nie ukradł, gazu pieprzowego też nie miał , wiec zamiary nieznane na razie
Kraina zwichnietej wyobrazni.
coś niektórzy ból dupy mają jak widzą filmik który ma jedynie 7 sekund? wolicie jebańce 5 minutowe gówno ciągnące się jak smród po gaciach i notkę w opisie "akcja od 2:50 do 2:57" ??
przynajmniej jak się wam filmik nie spodoba to stracicie tylko 7 sekund życia. Więc spiąć poślady i nie narzekać na śmieszne filmiki które są tak przycięte.
przynajmniej jak się wam filmik nie spodoba to stracicie tylko 7 sekund życia. Więc spiąć poślady i nie narzekać na śmieszne filmiki które są tak przycięte.
jak już był w tym kranie to mogła go umyć
świetne i jakie prawdziwe
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Też bym się przestraszył gdybym za oknem zobaczył murzyna < jeśli kogoś obraziłem trudno
Ja pierdole... jeszcze jeden taki filmik i zwątpię w inteligencję użytkowników Sadistica...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów