📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najlepszy był cytat jednego z zawodników paraolimpijskich:
- Nie jestem niepełnosprawny, po prostu nie mam nóg.
Szacunek dla tych ludzi.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Szacunek dla tych ludzi.
Szczerze mówiąc to wolałbym pojechać na paraolimpiadę niż normalną olimpiadę. Właśnie przez szacunek dla tych ludzi
Szczerze, nie chciałbym żyć, jakbym nie miał nóg.
Od jutra idę biegać
Od jutra idę biegać
A ja stwierdze że jestem mega leniwa cipa i gdybym mial choć 5% ich samozaparcia i woli do walki z trudnosciami , to hmmm.. sam nie wiem Pierdole to , to nie dla mnie
three_jr napisał/a:
oni maja od chuja czasu to se trenują. ja zapierdalam do roboty po 10h dziennie i nie mam już siły na bieganie.
Ja też pracuję, a nie jestem urzędnikiem za biureczkiem, ale godzinę dziennie biegam i 10km robię spokojnie, więc nie pierdol, że się nie da.
BongMan napisał/a:
Najlepszy był cytat jednego z zawodników paraolimpijskich:
Szacunek dla tych ludzi.
Ten zawdonik o którym mowisz to Oscar Pistorius czy jakos tak, wywolal spora burze w swiecie sportu przez to ze chcial (i z tego co wiem nadal chce) na protezach startowac w zawodach ze zdrowymi zawodnikami.
Osobiście uważam, że jesli ktoś zamiast nóg ma węglowe spręzyny pozwalające wydłużyc skok a tym samym poprawić w sposób nienaturalny możliwości zawodnika to paranoja i obraza dla zawodników którzy mieliby startować razem z osoba która pomimo własnego dramatu jakim jest strata obu kończyn, jest jednak w swoisty sposób poprawiona....
Wiec cytat według mnie mocno nietrafiony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów