Walka na masońskie znaki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Zobacz, jaki piękny kraj... Bez muslimów...
-A kto mnie będzie walił w kakao? Ty? Absolutnie!!! Powinnaś przeprosić i wyjść!!!
-A kto mnie będzie walił w kakao? Ty? Absolutnie!!! Powinnaś przeprosić i wyjść!!!
ona robila sobie beke z tego co on mówił?
C0C0JAMBO napisał/a:
ona robila sobie beke z tego co on mówił?
na to wygląda... baba a widać że inteligentniejsza w pizdu od oponenta
HAL9000/2 napisał/a:
na to wygląda... baba a widać że inteligentniejsza w pizdu od oponenta
Biorąc pod uwagę, jak jej protekcjonistyczny program gospodarczy rozpierdoli Francję jeszcze bardziej niż dotychczas, to jej inteligencja jakoś do mnie nie przemawia.
Korwin mówił, że makaron chcę rozwiązać tak problem z imigrantami, że obiecał 500 eur0 dla imigranta...
masahara napisał/a:
Korwin mówił, że makaron chcę rozwiązać tak problem z imigrantami, że obiecał 500 eur0 dla imigranta...
Tylko Makaron nie rozwali gospodarki Francji protekcjonistyczną polityką. To mniejsze zło.
Xaahaar napisał/a:
@Vivrael Ty umiesz coś jeszcze pisać?
No pewnie, mogę napisać, co robiłem wczoraj z twoją mamą.
Vivrael napisał/a:
Weź wyjaśnij negatywny wydźwięk "protekcjonistycznej polityki", bo wolny handel to raczej nic złego.
Tylko Makaron nie rozwali gospodarki Francji protekcjonistyczną polityką. To mniejsze zło.
Vivrael napisał/a:
Jego mama jest pewnie w wieku twojej, to zacznij od tego co robiłeś ze swoją mamą
Oj kurwa, to teraz się będziecie żreć o walke francuskiego petru sponsorowanego przez banki, i baby której program gospodarczy to prawie kopia programu komunistów, jej stary otwarcie negował obozy koncentracyjne i popierał adiego, a ona sama dostała "pożyczkę" od rosyjskiego banku na kampanie?
masahara napisał/a:
Vivrael napisał/a:
Kloaka się oburzyła. Niema czegoś takiego jak "mniejsze zło" to puste żydzie powiedzonko. Zło to zło, zrozum to Kloako.
masahara 500 euro +. Ciekawe skąd zaczerpnął pomysł... od socjalistycznego PiS'u? A tak na Polskę szmaciarz się pieni. Śmieszne są marionetki, zawsze dużo śmiechu i pociechy pacynek.
Dla mnie te debaty zawsze były zwyczajnie dziecinne - to przekrzykiwanie się, obrażanie itd... Widzę, że teraz już osiągnięte zostało dno. Przedszkole. Wysłać ich do przedszkola.
Vivrael napisał/a:
szpajder napisał/a:
Jego mama jest pewnie w wieku twojej, to zacznij od tego co robiłeś ze swoją mamą
Od razu widać dlaczego Vivrael ma taki sentment do Macrona, obaj są gerontofilami.
A w tym porównywaniu Le Pen do Hitlera najlepsze jest to, że to nie ona, a jej rywal domaga się "integracji europejskiej", wspólnej waluty, zacieśniania stosunków z niemcami, grozi Polsce i generalnie jest pierdolonym socjalistą.
kiedyś takie rzeczy tu wrzucaliście a teraz taki niski poziom wstyd to już nie sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów