Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Broda plus okulary = największa pizda w stulejkowym lesie...
I te podarte spodenki jak u wieśniaka xD
Broda plus okulary = największa pizda w stulejkowym lesie...
Stary w dupę cię ruchał żeś taki trzepnięty?
Stary w dupę cię ruchał żeś taki trzepnięty?
O, pierwszy rurkowiec okularnik pizdeusz z włosami na policzkach.
Brodaty banderowiec dobrze po polsku mówi! Ich strategia podpierdalania Polakom miejsc działa. Dzisiaj miejsce parkingowe a jutro na cmentarzu.
Po tym że widzisz banderowca w każdym typie, który nie porozumiewa się z resztą społeczeństwa Twoją gwarą, jestem przekonany że Ci jakiś żonę albo chłopaka wychędożył.
Po tym że widzisz banderowca w każdym typie, który nie porozumiewa się z resztą społeczeństwa Twoją gwarą, jestem przekonany że Ci jakiś żonę albo chłopaka wychędożył.
Ty nie jesteś świadomy! Ukraińcy w sklepach spożywczych sypią sól do opakowań po cukrze. Biedni Polacy chcąc posłodzić herbatę solą ją. Przez to spotkania rodzinne ulegają degradacji i konfliktom.
Brodaty banderowiec dobrze po polsku mówi! Ich strategia podpierdalania Polakom miejsc działa. Dzisiaj miejsce parkingowe a jutro na cmentarzu.
ty wszędzie widzisz Ukrainców, marzysz żeby cię któryś wyruchał w dupę czy co?
czarnuchy już skakliby sobie po głowach, a tu? nic
ty wszędzie widzisz Ukrainców, marzysz żeby cię któryś wyruchał w dupę czy co?
Kolejny nieświadomy! Idź sobie do lasu i zobacz Ukraińców udających grzybiarzy. Rozsiewają grzybnie maślaka ukraińskiego po to aby polskie maślaki zostały wyparte. W ten sposób banderowcy zawładną polskimi stołami gdy podczas imprez Polacy będą chcieli zjeść maślaka do wódki.
Ty nie jesteś świadomy! Ukraińcy w sklepach spożywczych sypią sól do opakowań po cukrze. Biedni Polacy chcąc posłodzić herbatę solą ją. Przez to spotkania rodzinne ulegają degradacji i konfliktom.
Tak, tak. Skonsultuj się z lekarzem lub miejscowym szamanem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów