📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pewnie mu zajal miejsce
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
walka (o ile można takiego stwierdzenia użyć) jak u dzieciaków w piaskownicy. Może taki numer zastosować pod urzędem miasta, albo zusem:) Takie odholowanie obywatelskie:)
Co to znaczy zajął mu miejsce? Jak chce mieć swoje to niech idzie do zarządcy i sobie takie wykupi. Będzie miał blokadę z kluczykiem.
@Carol
Nie pierdol, u mnie każdy mieszkaniec sam robił sobie parking, przywoził płyty, żwir etc. Ba, nawet są tabliczki przed każdym miejscem : Proszę nie parkować.
I co ? Pizdy dalej stają gdzie nie powinni. Rozumiem typa, chodź trochę hardkorowo to zrobił, ja wsadzam tylko za wycieraczkę kartkę : Proszę tutaj nie parkować. Raz tylko u sąsiada ktoś zostawił samochód na kilka dni. Sąsiad się wqurwił zadzwonił po lawetę i odwiózł samochód na parking strzeżony ( przed wjazdem na parking jest znak B-35 i tabliczka Nie dotyczy mieszkańców )
Nie pierdol, u mnie każdy mieszkaniec sam robił sobie parking, przywoził płyty, żwir etc. Ba, nawet są tabliczki przed każdym miejscem : Proszę nie parkować.
I co ? Pizdy dalej stają gdzie nie powinni. Rozumiem typa, chodź trochę hardkorowo to zrobił, ja wsadzam tylko za wycieraczkę kartkę : Proszę tutaj nie parkować. Raz tylko u sąsiada ktoś zostawił samochód na kilka dni. Sąsiad się wqurwił zadzwonił po lawetę i odwiózł samochód na parking strzeżony ( przed wjazdem na parking jest znak B-35 i tabliczka Nie dotyczy mieszkańców )
Przecież to rasija czego Wy się dziwicie?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów