📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ja tam widziałem taką panią kierowce co samolotem się wjebala w garaż no ale ta też ładnie stanęła daaaaaamn
przynajmniej suchą stopą wyjdzie
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
I zaparkowane legancko.
W Polsce Kurs motorowodny w jeden dzień
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
nie kierowcą a sternikiem...
znowu pomyliła gaz z hamulcem ??
ja nie wiem co te baby mają z błędnikiem, nie czują nie widzą, a to temu trzeba je tak posuwać mocno by coś poczuły hahaha
znowu pomyliła gaz z hamulcem ??
ja nie wiem co te baby mają z błędnikiem, nie czują nie widzą, a to temu trzeba je tak posuwać mocno by coś poczuły hahaha
Jejku jaki kulturalny opis. Zawsze tylko "zmywarki i baby" a tutaj "dla Pań". Chyba się zakochałam
bansheex napisał/a:
Jejku jaki kulturalny opis. Zawsze tylko "zmywarki i baby" a tutaj "dla Pań". Chyba się zakochałam
Dobra, jak już się zakochałaś, to wracaj do garów.
Tetrix napisał/a:
daaaaaamn
ty, murzyn, idź stąd
spoko że w motorówce masz gaz i hamulec ^ wciskasz gaz i płynie do przodu wciskając hamulec staje w miejscu jak samochód yhy ^^^^
no przeciez zaparkowane, wiec o co chodzi?
Adae napisał/a:
Sterowal facet. Chcial przykozaczyc przy dupeczce.
Lepiej tak nie pisz bo okaże się, że facet za kółkiem w równym stopniu co babka jest cipą. W sumie, codziennie widzę męskie niedojebki za kierownicą, kiedyś zacznę sobie to segregować i wynik może być dla niektórych zaskakujący
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów