Po poruszającym się ze spokojem po parkingu człowieku przejeżdża startujący z zaparkowania samochód typu SUV. Po wyjechaniu z miejsca przeznaczonego na zaparkowanie wciąga on go pod podwozie szorując nim asfalt, aż do przejechania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
coś mi się wydaje, że to nie było niechcący
Co za dużo to niezdrowo i nieśmiesznie!
Po co tu jest moderacja? Żeby puszczać opisy tego typu? Potem szukaj tematu czy próbuj nie zdublować, nawet nie próbuje tu nic dodawać bo wiem że zaraz będzie na było bo debil kalibru debilistico wali takie tagowanie i opis że ręce opadają.
Może pora żeby szanowna moderacja ruszyła dupę i pilnowała żeby taki syf nie trafiał na główną, szkoda że sadol stał się popularny pamiętam jak na niego trafiłem jak jeszcze nie panowało tu takie zdebilenie i anarchia, a jak nie potraficie to zrezygnujcie z moderowania to nie ma sensu.
Może pora żeby szanowna moderacja ruszyła dupę i pilnowała żeby taki syf nie trafiał na główną, szkoda że sadol stał się popularny pamiętam jak na niego trafiłem jak jeszcze nie panowało tu takie zdebilenie i anarchia, a jak nie potraficie to zrezygnujcie z moderowania to nie ma sensu.
Kocham ten ból dupy pod Twoimi postami
Dla mnie bardzo fajne rebusy na rozruszenie mózgu z rana te Twoje opisy są.
Fantastico Twoim miszczem jest yoda dumny bylby gdyby byl
Elin Krantz - ahahahaha - nie można być ofiarą multikulturalizmu
Zaglądasz tu w ramach warsztatów terapii zajęciowej, że debilne opisy mają ci rozruszać (tak tak, rozruszanie a nie rozruszenie) mózg?
werther napisał/a:
Zaglądasz tu w ramach warsztatów terapii zajęciowej, że debilne opisy mają ci rozruszać (tak tak, rozruszanie a nie rozruszenie) mózg?
No, pewno!
A Ty? Myślałeś może o zapisaniu się na warsztaty wyjmowania kija z dupy, przyjacielu? Bardzo przydatna umiejętność przy poruszaniu się w internecie.
Sadistic to portal raczej dla przygłupów. Może 20% oglądaczy ma IQ powyżej 100. Nie ma się więc co spinac. Żyjmy i dajmy życ innym. Chociaz czytanie takich opisów, jak ten tutaj, bywa męczące.
To na pewno była kobieta
czarnykun napisał/a:
No, pewno!
A Ty? Myślałeś może o zapisaniu się na warsztaty wyjmowania kija z dupy, przyjacielu? Bardzo przydatna umiejętność przy poruszaniu się w internecie.
Mnie wystarcza kawa.
Przeglądam, oglądam, miałem NIGDY nie komentować. Jednak od pewnego czasu opisy Fantastico to porażka.
Miałem dokładnie to samo. Ba! Na początku nawet mnie to parę razy rozbawiło ale z czasem zaczęło robić się coraz bardziej irytujące. Teraz zadaje sobie pytanie, co jest w tym kurwa zabawnego?! Rozruszanie mózgu? Może poproś starych o taką zabawkę co dopasowujesz kształty do odpowiednich otworów, czas na kolejny lvl....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów