Filmik zmontowany przez kolegę, członka Parkour Lublin i kilku innych mniejszych grup zajmujących się ulubionym sportem francuzów . Może mało sadolowe, ale chłopak robi to co kocha i jest w tym całkiem niezły Może jak go ładnie poprosimy, to zgodzi się dla nas bardziej poobijać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Ulubiony sport francuzów"...
Czyli spieprzanie ciapatych po włamie przez opłotki...
Ale dla kolegi szacun, podziwiam umiejętności. Ja pewno już w 30 sekundzie filmu szukałbym ortopedy i protetyka, a i to tylko dlategoże akcja się zaczyna w 0:20...
Czyli spieprzanie ciapatych po włamie przez opłotki...
Ale dla kolegi szacun, podziwiam umiejętności. Ja pewno już w 30 sekundzie filmu szukałbym ortopedy i protetyka, a i to tylko dlategoże akcja się zaczyna w 0:20...
Piwko za Lublin i całkiem niezłe umiejętności Przyjemnie się ogląda.
No cóż, jakie miasto taki parkour. Spoko, nie typ się nie załamuje, sosnowiec jeszcze nie pokazał co potrafi.
lublin, dziwne miasto dziwni ludzie sam SWAG ?
to wiem z lublina, jak nie hipster, to emo, jak nie emo to dziwnie ubrany ludek (rureczki) ale macie tych pedzi tam.
to wiem z lublina, jak nie hipster, to emo, jak nie emo to dziwnie ubrany ludek (rureczki) ale macie tych pedzi tam.
Koszmar dla policji
Ładnie śmiga, ale do czegoś przyjebać się muszę. W większości to freerun, nie parkour- bo nakurwianie salt kłóci się z samą ideą tego drugiego. W każdym razie opis w samym filmie się zgadza. A kolega niech popracuje nad rollem (Aikido jakieś, albo inne gówno) to nabierze flowu jak pieprzone francuskie małpy. Pozdro dla traceurów.
"Może mało sadolowe, ale chłopak robi to co kocha i jest w tym całkiem niezły"
niech idzie robić to co kocha gdzie indzi, bez porządnej gleby nie powinien tutaj świecić ryjem.
niech idzie robić to co kocha gdzie indzi, bez porządnej gleby nie powinien tutaj świecić ryjem.
do Kremil:
Powiem Ci ze mieszkam w lbn cale zycie (z drobnymi przerwami Wojsko, UK) i kurwa wcale zbyt czesto nie widuuje emo czy innych ciot. moze Ci sie z Lubinem pojebało. Nie jaram sie parkourem chocby nawet rodzimym. pozdrawiam oziemble
Powiem Ci ze mieszkam w lbn cale zycie (z drobnymi przerwami Wojsko, UK) i kurwa wcale zbyt czesto nie widuuje emo czy innych ciot. moze Ci sie z Lubinem pojebało. Nie jaram sie parkourem chocby nawet rodzimym. pozdrawiam oziemble
wiekszość nagrywana u mnie na dzielnicy 1,5s widać nawet mój blok a sceny na dachu na ul .zakopianskiej
pozdrawiam tych co to krecili przynajmniej nioe siedza przed kompem
pozdrawiam tych co to krecili przynajmniej nioe siedza przed kompem
klaszak napisał/a:
do Kremil:
jestem co miesiąc u dziewczyny i serio często spotykam dziwne zakolczykowane ludki, a do tego niscy jesteście
Kremil napisał/a:
jestem co miesiąc u dziewczyny i serio często spotykam dziwne zakolczykowane ludki, a do tego niscy jesteście
Masz pecha, że przyjeżdżają razem z tobą na jakieś sesje i zjazdy.
nie wiem dlaczego ale ja kocham Lublin i Perle
Szacun dla kolesia za umiejętności, ale niestety ten sport dobrze wygląda tylko na filmikach w necie (ewentualnie na zawodach, gdzie mają zajebiście przygotowany plac do tego), bo jak się na żywo widzi kolesia, który zapierdala biegiem kilkadziesiąt metrów, żeby raz kicnąć jak żabka i pobiec dalej, to sorry, ale mi dupy nie urywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów