📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głosy kurwa jak z gimnazjum dzieci, sami rowerami smigaja a ubaw z zazdrosci
Widzę że Odgłosy świadczą o tym że zazdroszczą jej samochodu. Bo sami Autobusami się poruszaja. I Chyba dopiero zdają na prawko bo komentarze profesjonalne.
I jestem ciekaw co wy potraficie?
I jestem ciekaw co wy potraficie?
Kurwa jebańcy piszczą jak pizdy w zoo.
Sami mają większą cipe od tej laski która parkuje i jeszcze kurwa komentują pedzie pierdolone.
Sami mają większą cipe od tej laski która parkuje i jeszcze kurwa komentują pedzie pierdolone.
Płeć DeathEnd
po pierwsze laski mają kutasy,
po drugie pierdolone pedzie brzmi hujowo,
po trzecie oni pewnie nie umieją prowadzić samochodu bo cały czas siedzą na gale od zmiany biegów albo trzymają głowy pod kierownicą. jebać...
po pierwsze laski mają kutasy,
po drugie pierdolone pedzie brzmi hujowo,
po trzecie oni pewnie nie umieją prowadzić samochodu bo cały czas siedzą na gale od zmiany biegów albo trzymają głowy pod kierownicą. jebać...
Laska pewnie zdała prawko robiąc laske.
i wez tu kurwa daj takiej prawko wtedy ciagnie sie po tej drodze jak stare babki w swoich cieniasach i innych tikach i tylko ruch tamuja a gdzie tu jeszcze w taka pogode jak teraz jest
troche za malo pewnosci siebie za kierownica, zostawilaby samochod i chuj, ze troche krzywo.
zeby tak ludzie parkowali to zawsze by bylo jakies wolne miejsce chociaz.
zeby tak ludzie parkowali to zawsze by bylo jakies wolne miejsce chociaz.
A Wy KIEROWCY jej bronicie? Tacy ludzie to największe zagrożenie na drogach
idźcie wszyscy w chuj, chłopaki mieli ubaw, i tyle pierwszy ich zjechał reszta kozaczy i instynktem stadny napierdala na operatora i jego kolegów.
Plusy:
+ Operator nie ma epilepsji
+ chłopaki mają zajebistą reakcję
+ kręcone czymś lepszym od lodówki
Jedyny minus:
- Komentujący idioci
Podsumowując:
Browar się należy i chuj...
Plusy:
+ Operator nie ma epilepsji
+ chłopaki mają zajebistą reakcję
+ kręcone czymś lepszym od lodówki
Jedyny minus:
- Komentujący idioci
Podsumowując:
Browar się należy i chuj...
przynudne w pewnym momencie ale poceiszne ; p <piwo>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów