📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Odłożył taczkę przypadkowo na pojemnik z gazem do napelniania zapalniczek...
Tak wygląda produkcja fajerwerków bez znajomości elektrostatyki.
Nie wstawiajcie podkładu z kosmicznych opowieści bo już mi stanał na sama myśl o kolejnym zajebistym odcinku tej serii.
Jeżeli potrzebujesz eksperta to świadczy to jedynie o poziomie edukacji...
mygyry napisał/a:
Jeżeli potrzebujesz eksperta to świadczy to jedynie o poziomie edukacji...
Dobra, dobra... Ja też potrafię przeczytać komentarze na kałoticu, a jeden z nich mówi o tym, o czym Norbix (zapewne, też wie jak te komentarze przeczytać). Pomimo tego, nie wyczerpało to mojej ciekawości, bo w końcu do sylwestra tylko 2 miechy...
Niejednokrotnie obserwowałem podobne zdarzenia poszukując materiału na moją pracę doktorską. Prowizoryczna wiata to wejście do kopalni allahu akbarianu, który przy bliskim kontakcie z gumową oponą taczki dwukołowej wchodzi w reakcję z tymże gumianem taczkanu. Efekty widać na zarejestrowanym z oddali filmie.
Dwupierdzian Kapustny, iskra i mamy tragedię... mógł nie jeść vege
To te klocki lego. Człowiek na księżycu został zarażony wirusem nie wiedząc o tym i po latach rząd amerykański stworzył system haarp aby sterować pogodą w celu wywołania nadepnięcia na klocek skutkujący wybuchem taczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów