Spot Parlamentu Europejskiego. Wrzucam, bo to jak wsadzenie kija w mrowisko i chcę to zobaczyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"na szczęście w Europie liczy się każda opinia..."
zapomnieli o jednym słowie: "każda LEWACKA opinia"...
Ta jasne, jak kuźwa były bodaj pierwsze wybory do PE i startowała Ligia Polskich Rodzin (abstrahując od poglądów reprezentowanych przez tą partię) to podstawowym kontr-zarzutem WSZYSTKICH było: "jak jesteście eurosceptyczni to po kiego pchacie się do Parl.Europ."
pieprzona dwulicowość.
na marginesie - PE to jedna z największych maszyn marnotrawienia kasy w historii - raz/dwa razy na miesiąc cały ten wesolutki bajzel zapierdala na "sesję plenarną" do Strasburga (bodaj 500km od siedziby w Brukseli).
"cały" oznacza iluś tam eurodeputowanych (bodaj 600 czy ilu ich tam kuźwa zasiada na stolcach) oraz - uwaga - 90% "aparatu urzędniczego" -czyli bodaj 40 000 ludzi (obie dane liczbowe w przybliżeniu) - morał:
ile taka jedna "transformacja" kosztuje (bo zwrot kosztów biletów i "noclegowni" oczywiście dla każdego) - ano w okolicach 2008 - 2010 roku było to 3-4 mln euro.
miesiąc w miesiąc.
ja pierdole.
dziękuję-dobranoc.
zapomnieli o jednym słowie: "każda LEWACKA opinia"...
Ta jasne, jak kuźwa były bodaj pierwsze wybory do PE i startowała Ligia Polskich Rodzin (abstrahując od poglądów reprezentowanych przez tą partię) to podstawowym kontr-zarzutem WSZYSTKICH było: "jak jesteście eurosceptyczni to po kiego pchacie się do Parl.Europ."
pieprzona dwulicowość.
na marginesie - PE to jedna z największych maszyn marnotrawienia kasy w historii - raz/dwa razy na miesiąc cały ten wesolutki bajzel zapierdala na "sesję plenarną" do Strasburga (bodaj 500km od siedziby w Brukseli).
"cały" oznacza iluś tam eurodeputowanych (bodaj 600 czy ilu ich tam kuźwa zasiada na stolcach) oraz - uwaga - 90% "aparatu urzędniczego" -czyli bodaj 40 000 ludzi (obie dane liczbowe w przybliżeniu) - morał:
ile taka jedna "transformacja" kosztuje (bo zwrot kosztów biletów i "noclegowni" oczywiście dla każdego) - ano w okolicach 2008 - 2010 roku było to 3-4 mln euro.
miesiąc w miesiąc.
ja pierdole.
dziękuję-dobranoc.
Zaczynaj-kończ. Wygrywaj- przegrywaj. Trzymaj się ... nie powinno być puszczaj się?
Ładny filmik z którego wynika całe nic iksDE Czyli jak wmówić ludziom, że potrzebne jest coś co w rzeczywistości jest nie dość, że niepotrzebne to jeszcze szkodliwe
Ja to bym chciał żeby teraz ludzie skolonizowali kolejną planetę. I na jednej by sobie ludzie żyli ci co chcą socjalizm (i by się bawili w tej swojej Srunii Eurogejskiej), a na drugiej ci co chcą kapitalizm. Założę się o kratę piwa, że zwolennikom Unii (gdyby sami zostali) by się na "dzień dobry" odechciało tego syfu.
Podoba mi się twój tok rozumowania
Ja to bym chciał żeby teraz ludzie skolonizowali kolejną planetę. I na jednej by sobie ludzie żyli ci co chcą socjalizm (i by się bawili w tej swojej Srunii Eurogejskiej), a na drugiej ci co chcą kapitalizm. Założę się o kratę piwa, że zwolennikom Unii (gdyby sami zostali) by się na "dzień dobry" odechciało tego syfu.
Tuiq napisał/a:
Wrzucam, bo to jak wsadzenie kija w mrowisko i chcę to zobaczyć.
Podoba mi się twój tok rozumowania
Czym tu sie jarać? Parlament europejski jest tym czym rada nawyższa ZSRR, ma przyklepywać decyzje politbiura (komisja europejska) nadając im legitymacje władzy robotniczo-chłopskiej (d*okratycznej)
jak może biała kobieta z murzynem kurwa no ja się nie zgadzam jakoś białych mężczyzn nie kręcą czarne no chyba że są wyjątki i tej osobie współczuje
Gonzu napisał/a:
jak może biała kobieta z murzynem kurwa no ja się nie zgadzam jakoś białych mężczyzn nie kręcą czarne no chyba że są wyjątki i tej osobie współczuje
No to zobacz temat o Oli Szwed jak wszyscy tutaj jęzory wywalili jak psy.
sadistic.pl/dorastanie-vt234378.htm
biała pizda sprzedała obleśną cipe murzynowi to jest powód zeby osrac całą europe
@erix1000
Narescie ! Ktoś zadał to pytanie, kim jest lewak Dla mnie to nowomowa dla ludzi pokroju ONR i kwejkowych-prawaków(obecna wersja lemingów).
Narescie ! Ktoś zadał to pytanie, kim jest lewak Dla mnie to nowomowa dla ludzi pokroju ONR i kwejkowych-prawaków(obecna wersja lemingów).
satan696 napisał/a:
@erix1000
Nowomowa, którą zauważył sam Orwell w "Rok 1984". Tylko, że on tam stworzył piękną definicję lewaka. I jeszcze jak ją opisał. Fakt, że brakuje poprawności politycznej względem wszelakich mniejszości, ale ogólny zarys się zgadza.
Ultralewicowy rewolucjonista polityczny byłoby lepsze.
Cytat:
Spot Parlamentu Europejskiego
Abstrahując od tematu. To nawet nie jest błąd ortograficzny (ten może się każdemu przytrafić; to kwestia przyzwyczajeń, wprawy)... Ty zdań konstruować nie umiesz w języku ojczystym, a wypowiadać chcesz się w tematach politycznych, których językiem są pojęcia abstrakcyjne...
EdmundKemper napisał/a:
Nowomowa, którą zauważył sam Orwell w "Rok 1984". Tylko, że on tam stworzył piękną definicję lewaka. I jeszcze jak ją opisał. Fakt, że brakuje poprawności politycznej względem wszelakich mniejszości, ale ogólny zarys się zgadza.
Orwell był zaangażowanym lewakiem - w sprawach ekonomicznych przede wszystkim (był pod wrażeniem filozofii Marksa, kwestią reifikacji i alienacji pracownika). On jeszcze nie rozumiał waszego "lewak=komunista", "prawak=ultranacjonalista". Przeczytałeś jedną książkę i wydaje ci się, że poznałeś świat - ten zaś nie jest czarno-biały.
Poza tym, Orwell nie zauważył, tylko nazwał pewną grę językową (modna była wtedy filozofia języka, Heideggery, Gadamery i inni, którzy dostrzegli rolę 'gier językowych' w procesie kształtowania myśli i kształcie dyskursów intelektualistów). "Nowomowa" to nazwa gry zwanej 'propagandą totalitarną'.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów