Piękne dziewczyny, zniszczone maszyny, wpadki, wypadki, gnieciona stal, palona guma i masa pozytywnych emocji - tak w skrócie można opisać wyścigi gratów odbywające się w Łasku pod Łodzią. Impreza przyciąga kibiców z całej Polski, lecz trudno się dziwić, bo któż nie chciałby ujrzeć świata Mad Maxa na własne oczy? Dodajmy jeszcze, że szansę na puchar ma ten, któremu w ogóle uda się przetrwać do końca rajdu, a to z kolei nie jest takie proste
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Piękne dziewczyny, zniszczone maszyny, wpadki, wypadki, gnieciona stal, palona guma i masa pozytywnych emocji - tak w skrócie można opisać wyścigi gratów odbywające się w Łasku pod Łodzią. Impreza przyciąga kibiców z całej Polski, lecz trudno się dziwić, bo któż nie chciałby ujrzeć świata Mad Maxa na własne oczy? Dodajmy jeszcze, że szansę na puchar ma ten, któremu w ogóle uda się przetrwać do końca rajdu, a to z kolei nie jest takie proste
do tego powinnaś w kuchni siedzieć
Miviel napisał/a:
Też jestem ruda Chce taką koszulkę!!!!
Tylko przez ten komentarz obejrzałem owy film
Nudne jak ruchanie laski na zgonie...
Nie byłoby piwa gdyby nie było rudej
let's smoke grass and fly
ona mówi, że chze mnie
opona_zapasowa napisał/a:
w Gdyni juz od kilku lat, tu odkryto nowosc
W którym momencie jest niby powiedziane że to nowość? Pochodzę z tamtych okolic i podobne imprezy w Łasku są organizowane odkąd pamiętam... Nawet mój pierwszy samochód był po kilku takich wyścigach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów