Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziadek nie miał nic w ręku. Zobacz później jak ma pustą rękę, tą którą jego dotknął.
Gość nie zajebał łbem w nic, nie został porażony paralizatorem itp.
Wygląda jakby tamten upadając na nim zajebał mu w w klatę tak, że serce mu stanęło.
Jebaniutki, tak szybko to zrobił że powinny go wcielić do sił specjalnych
No tak z zaskoczenia pozamiatał gościa … siły specjalne jak nic … element zaskoczenia jest najważniejszy a jaki honorowy
hahahha faktycznie ale jajaJa bym chciał zauważyć, że to napastnik leży, a napadnięty cały i zdrowy. Oby za taką chamską akcję resztę życia na wózku spędził. Napadniętemu nic nie zrobią, bo na filmie widać, że się tylko bronił.
No tak z zaskoczenia pozamiatał gościa
oglądnij jeszcze raz. To "zaskoczony" rozje... napastnika
Dziadek nie miał nic w ręku. Zobacz później jak ma pustą rękę, tą którą jego dotknął.
Gość nie zajebał łbem w nic, nie został porażony paralizatorem itp.
Wygląda jakby tamten upadając na nim zajebał mu w w klatę tak, że serce mu stanęło.
Zajebał potylica o glebę, wystarczy.. ewentualnie mogło być lekkie podkręcenie karku przy rzucie.
Zajebał potylica o glebę, wystarczy.. ewentualnie mogło być lekkie podkręcenie karku przy rzucie.
Raczej plecami i odcięło mu przytomność
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów