Won z tą ruską propagandą . Na stadionie dziesieciolecia wiekszy syf był . A i granaty moznabyło kupic i czołg tez
co Ty dzieciaku pierdolisz.
Won z tą ruską propagandą . Na stadionie dziesieciolecia wiekszy syf był . A i granaty moznabyło kupic i czołg tez
jesteś durniem sam z siebie czy ktoś ci za to płaci?
W ogóle mi ich nie szkoda. Niech teraz żrą ten syf, który zafundowała im lewica i ich kretyńskie wybory. Sami zdemontowali swoje imperium i sami pchają się pod but barbarzyńców. Chuj tym zdrajcom w dupę.
Sprawiedliwość dziejowa się dokonuje na tych zgnilcach z zachodu!Wywołali II WW,a inni-kolaborowali z Hitlerem! A prawdziwe ofiary II WW wsadzili do stalinowskiego gułagu,gdzie spłynęliśmy krwią najlepszych Synów polskiego Narodu,którym udało się przeżyć wojnę! Niech im ciapate zniszczą ten kraj,na który-nie zasługują!
Sprawiedliwość dziejowa się dokonuje na tych zgnilcach z zachodu!Wywołali II WW,a inni-kolaborowali z Hitlerem! A prawdziwe ofiary II WW wsadzili do stalinowskiego gułagu,gdzie spłynęliśmy krwią najlepszych Synów polskiego Narodu,którym udało się przeżyć wojnę! Niech im ciapate zniszczą ten kraj,na który-nie zasługują!
Pod kopułką wszystko ok?
Ale juz nie ma. A tam są. I kto jest 100 lat za murzynami???
Szkoda mi tylko, że nie miałem okazji odwiedzić Paryża przed masowymi migracjami. Teraz to już chuj.
To się spóźniłeś o jakieś 60 lat.
lewacy doprowadzą Europę do ruiny
True a prawica doprowadziła w historii do wojen, wybijania na tle etnicznym, podobnie z cesarzami, królami, szlachcicami wiec reasumując to jak żyć?
Ciekawe czy na jakimś straganie mają części albinosów albo inne amulety?
Tylko bolące odbyty polaczków mają, sam widziałem. Mogę ci kupić, może uleczy twój.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów