📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja się zastanawiam czemu te negroidy jak już przypływają do cywilizacji to zamiast próbować zmienić swoje gówniane życie to trwają w swoich afrykańskich zabobonach i biedocie.
Jestem ciekawy kiedy to wszystko pierd......
Jestem ciekawy kiedy to wszystko pierd......
CiepłyOtworek napisał/a:
Tylko bolące odbyty polaczków mają, sam widziałem. Mogę ci kupić, może uleczy twój.
Widzę, że dalej cię zjebie banują, a ty wracasz jak sraczka po śliwkach
Które to już konto wybryku ewolucji?
Ale co was w tym dziwi? Najpierw Francuzi okradli pół świata a teraz wielka draka, że ci okradzeni przyjechali po swoje.
Teraz przez dlugie lata bedzie trza tepic to z własnego podwórka. Jesli to w koncu padnie...
henieq napisał/a:
lewacy doprowadzą Europę do ruiny
Nie doprowadzą tylko doprowadzili. A my siedzimy na pizdach jak takie cwele i zupełnie nic nie robimy oprócz wylewania żali w internecie.
Czyli zgodnie z prawem siły zasługujemy na zagładę skoro na taki syf pozwalamy.
krasnal_hałabała napisał/a:
Jest też dobra strona tego medalu, przynajmniej Islam przywróci normalność względem relacji damsko-męskich, miejsce kobiety jest w kuchni albo łóżku.
Nie zgadzam się, że miejsce kobiety jest kuchni!!! A kto posprząta resztę domu???
"Pocieszam się tylko, że ta stara kurwa Francja odcierpi jeszcze za naszą krzywdę, zawsze nas zdradzała i sprzedawała"
Stefan Kisielewski
Stefan Kisielewski
Bul_od_bytu napisał/a:
Które to już konto wybryku ewolucji?
Nie jestem do końca pewien, ale pewnie szóste albo siódme. Ta suka chyba to lubi
Sądząc po tym ilu fanów ma tu szczanie i sranie do ryja to pewnie i biskupi odrzut ma swoje perwersje.
Fiksacja na punkcie bycia prześladowanym przez admina mu weszła za mocno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów