📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I bardzo kurwa dobrze!
Uwielbiam francuską kuchnię. Jeżdżę z rodziną co tydzień do Berlina, a jak nie mogę to na dworzec w Radomiu.
W ogóle mi ich nie szkoda. Niech teraz żrą ten syf, który zafundowała im lewica i ich kretyńskie wybory. Sami zdemontowali swoje imperium i sami pchają się pod but barbarzyńców. Chuj tym zdrajcom w dupę.
Szkoda mi tylko, że nie miałem okazji odwiedzić Paryża przed masowymi migracjami. Teraz to już chuj.
Arashi91 napisał/a:
W ogóle mi ich nie szkoda. Niech teraz żrą ten syf, który zafundowała im lewica i ich kretyńskie wybory. Sami zdemontowali swoje imperium i sami pchają się pod but barbarzyńców. ch*j tym zdrajcom w dupę.
Dziwne tylko że jeszcze niedawno czarni to był taki sam towar jak bożonarodzeniowe mandarynki, a teraz przed nimi klękają.
W ogóle mi ich nie szkoda. Niech teraz żrą ten syf, który zafundowała im lewica i ich kretyńskie wybory. Sami zdemontowali swoje imperium i sami pchają się pod but barbarzyńców. Chuj tym zdrajcom w dupę.
jakie lewactwo? żabojady spłacają teraz kredyt nazywany niewolnictwem i kolonialnym łupieniem! dokładnie to samo, co hamburgery...
metyoo napisał/a:
jakie lewactwo? żabojady spłacają teraz kredyt nazywany niewolnictwem i kolonialnym łupieniem! dokładnie to samo, co hamburgery...
Gówno a nie niewolnictwo. Jak by odpowiednio tego bydła pilnowali i nie pozwolili NIELEGANEMU gównu się panoszyć, to mieli by względy spokój.
Lewactwo to choroba XXI wieku i tą chorobę należy "leczyć".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów