Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wlazłem na google maps zobaczyc te uliczki, nie jest aż tak bardzo źle jak na filmiku, chyba nagrany został jakis festiwal, festyn afrykański stad tyle pigmentopozytywnych. co nie zmienia faktu że juz jest po francji
link do goole street view tych uliczek:
@48.8870727,2.3509513,3a,75y,174.73h,65.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sADM-8n-I1TrOoPn0e77R8w!2e0!7i16384!8i8192?coh=205409&entry=ttu
to samo jest w krakowie na rynku
Tylko dziękować tuniowi waszemu
To dzielnica Goutte d’Or. Sporo kasy tam zarobiłem swego czasu...
Tylko Amsterdam. Tam nikt nie wnika i masz po cenie hurtowej. 2-3 lata i jesteś ustawiony.
Nie ma się co bać, von der Leyen dziś mnie przekonywała, że głownymi jej zadaniami jest wzmacnianie demokracji, zakazanie aut spalinowych w 2035 i tego typu brednie. Jestem spokojny o przyszłość Europy
Brytyjczycy się nie obcyngalają w ocenie tej..jednostki rozpłodowej!(nie piszę "klaczy" bo nie obrażam zwierząt porównaniami do ludzi!Są nielogiczne i krzywdzą zwierzęta!😡 )
jak długo pracowałeś? w jakim zawodzie? ile czasu?
Skup, sprzedaż, przez kilka miesięcy intensywnie.
Warszawiacy głosowali na to żeby ruskie ściągali ludzi z Afryki i przepychali ich przez Białoruś przez płot??
Czy może warszawiacy glosowali na to żeby pis wydał ćwierć miliona pozowlen o pracę dla muzułmanów??
wytłumacz swój tok myślenia
Pozwolenie na pracę dla ciapaków to chyba trochę inna sprawa niż przyjmowanie brudasów skaczących przez płot. Dla elektoratu KO picie w Szczawnicy i szczanie w piwnicy to jedno i to samo.
Za kilka lat się zwierzaki obudzą jak już PL nie będzie
Pozwolenie na pracę dla ciapaków to chyba trochę inna sprawa niż przyjmowanie brudasów skaczących przez płot. Dla elektoratu KO picie w Szczawnicy i szczanie w piwnicy to jedno i to samo.
Za kilka lat się zwierzaki obudzą jak już PL nie będzie
Ale niby kto tych brudasów przyjmuje? kto rządzil ostatnie 8 lat? no przecież nie KO
Ale niby kto tych brudasów przyjmuje? kto rządzil ostatnie 8 lat? no przecież nie KO
Czy nie widzisz różnicy między osobą, która składa papiery o pozwolenie na pracę, dostaje je, przylatuje/przyjeżdża do PL jak człowiek, pracuje jako uberowiec, dostawca, pracownik fizyczny, kucharz, męska kurwa itp.
Z drugiej strony masz inżynierów, którzy mają w dupie pozwolenia i wnioski bo wolą rozjebać płot, wbić bez żadnych formalności do PL i pasożytować na systemie socjalnym tworzonym pod nich? Po drodze odjebią jakiegoś ciecia ze Straży granicznej, który w skutek decyzji i polityki rządu bał się zareagować jak żołnierz pełniący wartę, a pod lasem będą czekać na nich "aktywiści" którzy zabiorą ich do McDonalds i wypełnią papiery oraz nauczą co mają powtarzać aby ich rympał w PL "zalegalizować"
Wiem, że nie mogę od bezmyślnych zwierząt oczekiwać jakiegoś abstrakcyjnego myślenia, ale nawet najgłupsze cielę można reedukować w obliczu nieuchronnych faktów.
Jak masz zamiar wyskoczyć z 200 tysiącami lewych wiz jak niektóre lokalne orangutany to od razu odsyłam do wywiadu z panem Bodnarem, który sam przyznał, że skala nadużyć i nieprawidłowości dotyczy około 200-300 wniosków wizowych, które zostały pozytywnie rozpatrzone mimo braków lub fałszywej dokumentacji.
Narracja o kobietach i dzieciach już poszła się jebać bo dzieci od tego czekania pod płotem zdążyły dorosnąć i zapuścić brody?
Kurwa co za bezmyślne stado
Czy nie widzisz różnicy między osobą, która składa papiery o pozwolenie na pracę, dostaje je, przylatuje/przyjeżdża do PL jak człowiek, pracuje jako uberowiec, dostawca, pracownik fizyczny, kucharz, męska kurwa itp.
Z drugiej strony masz inżynierów, którzy mają w dupie pozwolenia i wnioski bo wolą rozjebać płot, wbić bez żadnych formalności do PL i pasożytować na systemie socjalnym tworzonym pod nich? Po drodze odjebią jakiegoś ciecia ze Straży granicznej, który w skutek decyzji i polityki rządu bał się zareagować jak żołnierz pełniący wartę, a pod lasem będą czekać na nich "aktywiści" którzy zabiorą ich do McDonalds i wypełnią papiery oraz nauczą co mają powtarzać aby ich rympał w PL "zalegalizować"
Wiem, że nie mogę od bezmyślnych zwierząt oczekiwać jakiegoś abstrakcyjnego myślenia, ale nawet najgłupsze cielę można reedukować w obliczu nieuchronnych faktów.
Jak masz zamiar wyskoczyć z 200 tysiącami lewych wiz jak niektóre lokalne orangutany to od razu odsyłam do wywiadu z panem Bodnarem, który sam przyznał, że skala nadużyć i nieprawidłowości dotyczy około 200-300 wniosków wizowych, które zostały pozytywnie rozpatrzone mimo braków lub fałszywej dokumentacji.
Narracja o kobietach i dzieciach już poszła się jebać bo dzieci od tego czekania pod płotem zdążyły dorosnąć i zapuścić brody?
Kurwa co za bezmyślne stado
dobrze a teraz otchłoń i odpowiedź na moje pytanie co ma się KO i wyborcy w Warszawie to imigrantów przeskakujacych przez płot? jak pytałem wcześniej to oni ściągali ich z Afryki do Rosji i terqz przepychaja przez Białoruska granice?
i serio wierzysz że te 200 tys pozwoleń to dla inżynierów i lekarzy czy ubera? i że są super grzeczni u nas w kraju? serio 200 tys ludzi wynzjacych islam nie jest dla ciebie problemem? jeśli tak to chyba dalsza dyskusja nie ma sensu. tak wszytsko wina tuska 😂
dobrze a teraz otchłoń i odpowiedź na moje pytanie co ma się KO i wyborcy w Warszawie to imigrantów przeskakujacych przez płot? jak pytałem wcześniej to oni ściągali ich z Afryki do Rosji i terqz przepychaja przez Białoruska granice?
i serio wierzysz że te 200 tys pozwoleń to dla inżynierów i lekarzy czy ubera? i że są super grzeczni u nas w kraju? serio 200 tys ludzi wynzjacych islam nie jest dla ciebie problemem? jeśli tak to chyba dalsza dyskusja nie ma sensu. tak wszytsko wina tuska 😂
Widać, że nie wiesz o czym mówisz i na siłę starasz się robić dobre wrażenie. O Tusku nic nie wspominałem, ale to jak rozumiem twój obronny mechanizm wyparcia w obliczu nadciągającego wpierdolu w dyskusji To, że w Warszawie KO wygrałoby wybory nawet gdyby na kandydata wystawili kosz na śmieci wie każde dziecko, ale przecież każde miasto ma jakieś wady
Jestem z Warszawy i widzę co się w mieście dzieje. Problemy z tymi 200 tysiącami są takie, że nie znają naszego prawa i przepisów drogowych, są przyczyną znacznej liczby wypadków. Niedaleko mnie mieszka duże skupisko Bengalczyków, Hindusów i reszty okolic ciapakowa. Poza tym, że chodzą jak święte krowy środkiem ulicy mimo, że chodniki obok i 2 stłuczki jakie miałem z beduinami za kółkiem to nie ma z nimi większych ekscesów. Uberem wiózł mnie najczarniejszy murzyn jakiego miałem okazję spotkać, który był ze Sri Lanki.
Za to ostatni transport inżynierów z afryki skakał po samochodach na Gocławiu i inne tego typu akcje.
Złota rybko, wyłącz TV i medialne szczujnie, włącz myślenie i może będzie dla ciebie nadzieja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów