"Panie i panowie, dojeżdżamy do Auschwitz. Wszyscy Żydzi są proszeni o opuszczenie pociągu" - taki komunikat usłyszeli pasażerowie belgijskiego pociągu jadącego z Namur do Brukseli 31 stycznia tego roku. Ponurego żartu dopuścili się prawdopodobnie nastoletni pasażerowie, którzy w niewyjaśniony sposób dostali się do urządzeń nagłaśniających.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dla mnie bardziej "ponurym żartem" są "polskie obozy koncentracyjne".
obozy, kolonie. kiedys to byly wojny! teraz w Syrii nikt ich nie zabiera na obozy ani kolonie, chociaz tak cieplo i wakacje w sumie caly rok.
wiadomosci24.pl/artykul/belgia_pasazerowie_pociagu_uslyszeli_witamy_w_...
Mnie najbardziej dziwi, dlaczego wszyscy tak się boją żydów.
Mnie najbardziej dziwi, dlaczego wszyscy tak się boją żydów.
chyba o pozostanie powinno być
Zwykły gówniarski żart, a w mediach pewnie będzie wielka afera. Potem sądy, odszkodowania, antysemityzm i publiczne przeprosiny. Kurwa. Bomby na Izrael!
saves napisał/a:
Dla mnie bardziej "ponurym żartem" są "polskie obozy koncentracyjne".
Za to całkiem serio można napisac "amerykańskie ataki na WTC".
To żydzi, wszyscy wysiedli i uśmiechnięci machali pozostałym.
Jak to był przystanek w Antwerpii to pewnie po chwili wszystkie wagony były puste.
Tak mi się skojarzyło z Namuerm. Niedaleko tej mieściny, w wiosce Purnode, mieści się browar Brasserie du Bock. Produkują bardzo dobre białe piwko Blanche de Namur. Można je u nas dostać w odpowiednich sklepach, ale jest dosyć drogie, więc jak ktoś ma odpowiednie warunki, to polecam zamówić beczkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów