Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
G................9 2013-12-28, 9:59 1
wiesiors4 napisał/a:

Nie rozumiem tej fascynacji pastuchami.

Najnowsze motto zapatrzonego w passtucha pana Jana:

"Fał Wu - to znaczy Fajne i Wygodne" - po czym wydał 18tys. na A4 2001r., oczywiście TDI!
Zgłoś
w................7 2013-12-28, 10:13 4
Pastuch nie jest złym wozidełkiem, nie każdy musi go lubić. Po 5 latach użytkowania auta ogólnie na plus, w mechanice jak w przyrodzie nie ma nic idealnego. Zawieszenie w B5, A4 jest dobre jeśli chodzi o komfort, producent nie przewidział Naszych dróg, a wszyscy wiemy jakie są.

wiesiors4 mądrze prawi. Niestety nowe auta są jak chińskie jednorazówki.
Dlatego nie kupię auta z salonu, na które wydał bym przynajmniej kilkadziesiąt tysięcy i po co? Żeby koncern i serwis wydusił mnie co do grosza.
Mit 1.9 TDI jest trochę śmieszny, oczywiście dobra sprawdzona konstrukcja, ale nie jet pozbawiona wad. Często licznik był kręcony i to pewnie nie raz.

Podsumowując najlepszym rozwiązaniem jest rower i żadna sarna nie straszna
Zgłoś
domat1 2013-12-28, 11:12
dziczyzna na święta jak znalazł
Zgłoś
w................4 2013-12-28, 11:15
wloch7 napisał/a:

Niestety nowe auta są jak chińskie jednorazówki.

Dlatego śpieszmy się kochać klasyki - tak szybko odchodzą.... Nigdy nie kupię auta konstrukcyjnie młodszego niż '05. Coraz więcej elektroniki, coraz trudniejsze (co za tym idzie kosztowniejsze) naprawy. Teraz nawet głupia wymiana kseononu wiąże się z wpisaniem jej wymiany do komputera.
Zgłoś
kubczyk 2013-12-28, 13:56 1
Ból dupy z tymi Paskami macie, to są auta do jeżdżenie, eksploatowania a nie żeby ładnie wyglądały %-)
Zgłoś
ooip 2013-12-28, 13:57
wloch7 napisał/a:

oj męczyła się, była cała połamana, a leśnik nie chciał przyjechać bo święta. Dopiero po interwencji policji sarna została zabrana.

Co się stało mówiła pasażerka

wsluchaj sie
Zgłoś
magix 2013-12-28, 14:14 1
lądowanie z telemarkiem:D
Zgłoś
olewojciech 2013-12-28, 14:30 5
aaaah, tak żem czuł, że posypie się hejt na tdi i vw xD

tak mam golfa 3 tdi
Zgłoś
Paniczyk 2013-12-28, 14:41 3
Do bagażnika i dziczyzna na drugi dzień świąt jak znalazł
Zgłoś
R................o 2013-12-28, 14:41
Jak zwykle kobieta panikuje a facet ze spokojem "no i dostała" "sarenka to po sarence, ide zobaczyć co z autem" (?? chyba jakoś tak, bo wyraźnie nie słyszałem).
Zgłoś
chudziutki 2013-12-28, 14:44
a ja mam audi 80 b4 1.9 tdi i zlego slowa o tym silniku nie mogę powiedzieć, dynamiczny, oszczędny, nie psuje się przebieg lekko powyzej 400k, chociaż może być więcej bo była sprowadzona z niemcowni
Zgłoś
decode21 2013-12-28, 15:25 7
wiesiors4 napisał/a:

Hahahahhaha
Posiadałem Volvo 850R , Vovlo V70 R AWD Saaba 9000 2.3T, Audi V8 4.2 Lexusa LS400. BMW 525 TDS '92 z automatem i w kombi.

Ja pierdole na złomie pracujesz? Chwalisz się autami które miały więcej właścicieli niż twoja żona, cóż za powód do dumy.
Zgłoś
w................4 2013-12-28, 15:29 1
decode21 napisał/a:

Ja pierdole na złomie pracujesz? Chwalisz się autami które miały więcej właścicieli niż twoja żona, cóż za powód do dumy.

Uuu kierowca pastucha z licznikiem 3 razy cofniętym nam się oburzył a nie, sorry. Ty swojego pastucha kupiłeś w salonie, jesteś pierwszym właścicielem o ile w ogóle masz samochód...
A teraz jak każdy wieśniak idź wyplakuj swojego wiejskiego pastucha, bo jutro do kościółka z rodziną jedziesz i nie zapomnij wyczyścić gnoju, który masz za paznokciami
Zgłoś
rozkurw 2013-12-28, 15:39
Kurwa dżwięk pierdolnięcia jak w gta.
Zgłoś
ChybaTy1 2013-12-28, 15:44
wiesiors4 napisał/a:

Uuu kierowca pastucha z licznikiem 3 razy cofniętym nam się oburzył a nie, sorry. Ty swojego pastucha kupiłeś w salonie, jesteś pierwszym właścicielem o ile w ogóle masz samochód...

Co ty kurwa masz z tym cofaniem licznika, przy jednostce TDI to jest zabieg czysto kosmetyczny ponieważ przebiegi powyżej 200k odstraszają potencjalnych kupców. Wszystkie te twoje auta przeszły by 3 generalne remonty silnika przy takim przebiegu - jeśli najpierw nie rozjebały by sie przez korozję.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem