Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ShearNW 2013-12-27, 20:28 16
Piekny lot.
Zgłoś
ooip 2013-12-27, 20:30 4
hehe jebneli sarne a ten co sie stalo
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-12-27, 20:36 2
Zdrowo przypierdoliła. Przynajmniej się nie męczyła.
Zgłoś
CrazyEdek 2013-12-27, 20:39
~Bambi się wkurwi heheshki
Zgłoś
w................7 2013-12-27, 20:44 1
oj męczyła się, była cała połamana, a leśnik nie chciał przyjechać bo święta. Dopiero po interwencji policji sarna została zabrana.

ooip napisał/a:

hehe jebneli sarne a ten co sie stalo

Co się stało mówiła pasażerka
Zgłoś
w................4 2013-12-27, 21:19 9
Sarny bardziej szkoda niż passata. Passat to typowy mirkowóz. Każdy w 1.9 TDI i z przebiegiem poniżej ~200k km
Zgłoś
vass 2013-12-27, 21:30 23
up
Boli Cie, że w swojej obsranej benzynie wąchasz dym znikającego Passata i do tego dwa razy częściej musisz zajeżdżać na stacje
Zgłoś
w................7 2013-12-27, 21:31
To jest benzyna z ponad 200k km Passat w sumie wyszedł bez szwanku tylko atrapa do wymiany oraz porządne mycie z sierści Nie na darmo mówią na niego czołg.
Zgłoś
vass 2013-12-27, 21:37
wloch7 napisał/a:

To jest benzyna z ponad 200k km Passat w sumie wyszedł bez szwanku tylko atrapa do wymiany oraz porządne mycie z sierści Nie na darmo mówią na niego czołg.

Jak ja przyjebałem w sarnę VW T5 przy 160km/h to naprawa kosztowała 17tyś w serwisie. Na szczęście nie mnie tylko ubezpieczalnie
Zgłoś
w................7 2013-12-27, 21:43 3
dobrze że to przeżyłeś... to już moja 2 sarna, pierwsza rozwaliła cały przód w escorcie. Znaku A 18 nie było, oczywiście nikt się nie przyznaje do sarny. A postaw wnyki i złap, właściciel moment się znajdzie i karę dopierdzieli
Zgłoś
w................4 2013-12-27, 22:09 13
vass napisał/a:

up
Boli Cie, że w swojej obsranej benzynie wąchasz dym znikającego Passata i do tego dwa razy częściej musisz zajeżdżać na stacje

Hahahahhaha
Please. Posiadałem Volvo 850R (spotkanie z jeleniem przy prędkości 90km/h wymieniłem grill, reflektor, maskę i szybę), Vovlo V70 R AWD (na wycieczce w Holandii wystrzał opony przy 120, dachowałem, zgarnąłem kilka znaków i słup, ostatecznie wylądowałem w rowie. Auto kasacja - ja obserwacja w szpitalu. Posiadałem go tylko tydzień ), Saaba 9000 2.3T, Audi V8 4.2 (prawie czołówka - zajechany cały lewy bok - naprawa nieopłacalna), Lexusa LS400. Teraz mam BMW 525 TDS '92 z automatem i w kombi. Auto 21 letnie zdrowsze niż niejeden 10-letni Passat. Volkswagen? Dziękuję ja jeżdżę autami a nie wyrobami samochodopodobnymi
Audi, BMW, Lexus, Mercedes, Volvo, Saab, Subaru - to są auta z krwi i kości. 15 leni wieśwagen 1.9 tdi od 92 letniego dziadka, który jeździł nim tylko do kościoła stąd przebieg ~180 tysięcy? dziękuję, postoję. Mirki mogą dalej się jarać golfami i passatami, tak jakby nie istniały żadne inne (tym bardziej lepsze) samochody.
Zgłoś
G................9 2013-12-27, 23:04 8
@up
W końcu ktoś normalny a nie fascynat TDI...

Co wy kurwa widzicie w tym Passacie, brzydki jak kupa i jest tego od chuja na ulicach, wychodzisz na parking przez marketem i szukasz swojego passtucha wśród innych passtuchów...

a w temacie - ładnie przykurwił, pewnie jej raciczki spadły
Zgłoś
w................4 2013-12-28, 0:44 13
Nie rozumiem tej fascynacji pastuchami. Są W MIARĘ solidne i W MIARĘ tanie w eksploatacji (choć jak przyjdzie zrobić remont zawieszenia to koszt będzie taki jak we francuzie czy Alfie z podobnego rocznika...). Poza tym są: nudne, pospolite, paskudne, niezbyt komfortowe, dosyć średnio prowadzące się. A teraz największe dwie wady:
- kiedy zapytasz jakiegoś Mietka czy Mirka jaki samochód kupić odpowie, ze Passata (ewentualnie Gofra, A4 B5). Będzie pierdolił o niezawodności, powtarzał bajki i mity nie mające potwierdzenia w rzeczywistości. Powiesz mu o jakiejś szwedce to wyśmieje, nie mając pojęcia w temacie. Alfa? Wszystkie się psują. Chuj, że 159 w rankingach bezawaryjności wyprzedza nowe passaty. Ostatnim dobrym pastuchem była B4. Był naprawdę bardzo solidny i bezawaryjny. B5 to już szary samochód jak Avensis. Vectra (kolejny wieśniakowóz) czy Accord. Tylko nie wiedzieć czemu jest uznawany za jakiś cud motoryzacji
- druga wada, bezpośrednio powiązana z pierwszą. Ceny zadbanych i fajnie wyposażonych B5 są jak z kosmosu dlaczego? Handlarzyna jedzie do rajchu po pastucha. Kupuje za 1800 euro zwykłego passata. Ściągnie go, cofnie licznik, odkurzy, wyplakuje, umyje. I wystawia w swoim komisie (i na allegro) za 16 tysięcy kurwa, jak to możliwe żeby taki pastuch kosztował tyle pieniędzy? I oczywiście jakiś mieczysław ze Świdnika kupi, choć można mieć dużo lepsze auto w tej cenie.... To samo A4 B5 po 13 tysięcy i oczywiście mówimy tu o silniku 1.9 tdi. Bo mirki w Polsce nie znają innego kurwa go w dupe zapierdolona mać silnika. I taki mirek kupi sobie pastucha i będzie pierdolił jaki to on nie jest zajebisty nie mając ABSOLUTNIE ŻADNEGO porównania z innymi autami. Zmienia tylko z gofra na passata i kupuje nowsze generacje.

Na koniec chciałbym dodać, że historie o bezawaryjnych VW można wsadzić między bajki. To już nie lata '90. Tym bardziej, że już Passat B6 został zaprojektowany tak, że po 2 latach zaczyna się sypać. Już nie mogę się doczekać, jak B6 stanieją na tyle, że wieśki się rzucą na B6 w 2.0 tdi i będą płakać ze względu na naprawy i ich koszt. Polecam stronę, na której pewien użytkownik opisuje swoje przygody z "bezawaryjnym" pastuchem: vwszrot.pl/

Aha:
Producenci najbardziej niezawodnych silników:
1. Honda (awaria w 1 na 344)
2. Toyota (awaria w 1 na 171)
3. Mercedes-Benz (awaria w 1 na 119)
4. Volvo (awaria w 1 na 111)
5. Jaguar (awaria w 1 na 103)
6. Lexus (awaria w 1 na 101)
7. Fiat (awaria w 1 na 85)
8. Ford (awaria w 1 na 80)
9. Nissan (awaria w 1 na 76)
10. Land Rover (awaria w 1 na 72)

Producenci najbardziej zawodnych silników:
1. MG Rover (awaria w 1 na 13)
2. Audi (awaria w 1 na 27)
3. MINI (awaria w 1 na 40)
3. Saab (awaria w 1 na 40)
5. Vauxhall (awaria w 1 na 41)
6. Peugeot (awaria w 1 na 44)
7. BMW (awaria w 1 na 45)
8. Renault (awaria w 1 na 46)
9. Volkswagen (awaria w 1 na 52)
10. Mitsubishi (awaria w 1 na 59)

Badanie zostało przeprowadzone w 2012 przez Warranty Direct. Dotyczyło tylko i wyłącznie samochodów na gwarancji (czyli generalnie rzecz biorąc maksymalnie 3letnich, czyli wyprodukowanych od 2009 roku). Jak widać, nawet BMW wypada dosyć słabo, to już nie czasy 'Big Six' Słaba pozycja Saaba wynika z tego, że brali silniki od GM w których pierdoli się wszystko. Przypominam, że dotyczy to modeli wyprodukowanych od '09.
Zgłoś
~Bambi~ 2013-12-28, 8:26 35
Fake Żyję i mam sie dobrze

Emerytowany saren
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem