Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:47
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zefir282828 2013-12-28, 15:46
Kurwa, świeże mięsko. Było dobić na miejscu, wrzucić do bagażnika, i domciu oprawić i by było na trochę czasu. A gulasz z sarniny.. mmmm, pycha
Zgłoś
w................4 2013-12-28, 15:56 3
ChybaTy1 napisał/a:

Wszystkie te twoje auta przeszły by 3 generalne remonty silnika przy takim przebiegu - jeśli najpierw nie rozjebały by sie przez korozję.

Najgorsze jest, jak ktoś nie ma bladego pojęcia o motoryzacji (oprócz 1.9 tdi) a chce prowadzić dyskusję
Suczko, chyba nie widziałeś jak wygląda silnik Lexusa LS400 z przebiegiem 360kkm. W mojej Audi V8 remont silnika robiłem przy przebiegu 388kkm. To był pierwszy remont tego silnika, a wewnątrz wyglądał całkiem świeżo. 850 remontu nie widziała w ogóle na oczy, choć miała nalatane 420kkm jak ją kupiłem. Silnik pracował jak pszczółka, zregenerowałem tylko turbinkę i sprzedałem z przebiegiem 480kkm.
Więc przestań pierdolić głupoty, jak na motoryzacji się nie znasz a jedyne dwa samochody jakie odróżniasz na ulicy to gulf i pastuch.

Dobra, dyskusja z niektórymi nie ma sensu. Nie znają się na motoryzacji w ogóle. Jeżdżą tylko jedną marką, więc w ogóle nie mają porównania do innych. Silnik 1.9 tdi najchętniej by kanonizowali, bo z ich opowieści same cuda robił wszak ma odejście jak bolid F1 przy spalaniu 5,5 w mieście. A z klimą to 6. Jeździjcie sobie dalej swoimi gulfami i pastuchami. Wszak passat to najbardziej komfortowy, najpiękniejszy, najszybszy, najekonomiczniejszy i najtańszy w eksploatacji samochód na świecie i bezawaryjny. Mirka szwajgier miał 15 lat i tylko opony zmieniał i paliwo loł

Król i książę każdej wsi - golf i pastuch TDI
Zgłoś
ChybaTy1 2013-12-28, 16:03
@UP

Tata nakupował ci tych wszystkich samochodów z nadzieją że nauczysz się jeździć a ty wiekszość rozjebałeś i teraz uważasz się za wielkiego znawcę tematu. A prawda jest taka że sam nie posiadałeś jednostki TDI także w dupie byłeś gówno widziałeś.
Zgłoś
Szeba12 2013-12-28, 16:06
Bartek Ty chuju !...
Zgłoś
w................4 2013-12-28, 16:14
ChybaTy1 napisał/a:

@UP

Tata nakupował ci tych wszystkich samochodów z nadzieją że nauczysz się jeździć a ty wiekszość rozjebałeś i teraz uważasz się za wielkiego znawcę tematu. A prawda jest taka że sam nie posiadałeś jednostki TDI także w dupie byłeś gówno widziałeś.

Nie myl mnie frajerze ze sobą. Od rodziców dostałem tylko na prawo jazdy. Od dziecka pasjonowałem się motoryzacją. Już od 16 roku życia zbierałem i oszczędzałem pieniądze, żeby kupić sobie swój wymarzony pierwszy samochód. Sam go kupiłem, sam utrzymywałem. A Ty sam pewnie jesteś niedzielnym kierowcą, który jest przerażony gdy musi wyjechać swoim pastuchem w długą trasę (dla takich niedzielnych kierowców długa trasa to 200km w jedną stronę ). Swoimi autami zwiedziłem praktycznie całą Europę zachodnią (została mi Islandia ). Więc oszczędź sobie tych komentarzy panienko.
Zgłoś
decode21 2013-12-28, 16:15
wiesiors4 napisał/a:

Uuu kierowca pastucha z licznikiem 3 razy cofniętym nam się oburzył a nie, sorry. Ty swojego pastucha kupiłeś w salonie, jesteś pierwszym właścicielem o ile w ogóle masz samochód...
A teraz jak każdy wieśniak idź wyplakuj swojego wiejskiego pastucha, bo jutro do kościółka z rodziną jedziesz i nie zapomnij wyczyścić gnoju, który masz za paznokciami

O czym ty piszesz? Po obrażać sobie chciałeś. Znawcą motoryzacji jesteś ale tylko tej 30letniej, mistrz! Mój jeden samochód jest więcej wart niż wszystkie twoje, które w całym swoim nędznym życiu miałeś. Masz super samochód w którym musiałeś robić remont silnika i znasz go jak nikt bo wszystko już ci się psuło. Mówisz o wsi a sam jeździsz rozrzutnikiem do gnoju (BMW 525). Chwalisz się autem które więcej przeszło niż twoja żona przed ślubem. PO ślubie twoja żona jest jak reszta twojej historii motoryzacji, nieopłacalna w naprawie. Więc rozumie twoją frustracje i nie dyskutuje więcej.[/list]
Zgłoś
w................7 2013-12-28, 16:15
Mój błąd że do bagażnika nie wziąłem, naprawa by się zwróciła,
a tatko policja protokół i nie ma szans na odszkodowanie...
Zgłoś
P................i 2013-12-28, 16:32 1
Przyjdzie jakiś wiesiors4 zacznie obrażać kierowców vw i chwalić się ile to aut nie rozpierdolił.... Ta a za domem masz trzy niemieckie haubice Passat auto klasy średniej - oczywiście nowobogackie kurwy typu w/w typ co ich starzy się banknotami podcierają będą się śmiać - auto ma jeździć i się nie psuć. Argument typu passat jest chujowy to nie dla mnie ja jeżdżę prawdziwymi autami to przedłużanie sobie króciutkiego peniska. Ja sobie kupiłem golfa bo tani i się nie psuje, większość moich rówieśników albo nie ma prawka albo ma bogatych starych którzy kupią synkowi auto i będzie kozaczył jaki to on zajebisty kierowca jednym słowem wiesiors4 koński zwisie masz kompleks małego członka i leczysz go chwaląc się ile to nie masz hajsu. Ża-ło-sne

@edit: Oczywiście hajsu twoich starych bo 25latek nie jest w stanie sam zarobić na tyle fur. O ile to nie jedna wielka ściema
Zgłoś
G................4 2013-12-28, 16:35
Król i książę każdej wsi - golf i pastuch TDI fajne rymowanki macie, aż taki ból dupy ?

jeździłem golfem tdi, teraz się przesiadłem na TPB, tak bezawaryjnego i mało palącego auta jak golf jeszcze nie widziałem choć przebieg dobijał pod 500 k km

no a teraz troche wiecej kosztuje jeazda, ale mina buraków w burakowozach bezcenna
Zgłoś
ChybaTy1 2013-12-28, 16:41 1
wiesiors4 napisał/a:

od 16 roku życia zbierałem i oszczędzałem pieniądze, żeby kupić sobie swój wymarzony pierwszy samochód. Sam go kupiłem, sam utrzymywałem.

Kieszonkowe od rodziców i wyciąganie od babci pieniędzy na auto ze szrotu nazywasz zbieraniem? Nazywanie innych kierowców niedzielnymi gdy samemu rozjebało się kilka aut podchodzi pod hipokryzję.
Także
Zgłoś
w................4 2013-12-28, 16:43
decode21, Pącki, wasze bóle macicy to dla mnie poezja możecie sobie jeszcze coś powymyślać, jeśli się tym dowartościujecie
Zgłoś
Blurey 2013-12-28, 16:44
wiesiors4 ma jakiś problem z 1.9 tdi i ze sobą. Poza tym jest słabym kierowcą i ma gówniane ego, bo się przechwala. stfu
Sam mam audi a4 b6 z salonu PL (jestem drugim właścicielem-trafiłem na super okazję, tylko 262000 km!!!) (sam nie wiedziałem, że te auto jest tak zajebiste i dobrze wykonane)z 2004 w quattro, 6 biegów i 1.9 tdi i się bardzo cieszę, że mam ten silnik, jeszcze nigdy nie miałem takiego buta w typowym przedziale do jeżdżenia, no i jeszcze zamierzam sobie zrobić profesjonalny czip z ładnym, nie niszczącym dwumasy nitukiem. (miałem 150 konną brykę, co robiła 100 w 7,5 sek + miała 5 cylków i brzmiała jak porshe, więc też miałem czym jeździć i do czego się odnosić, a w porównaniu do mojego 1.9 tdi, to w normalnym jeżdżeniu tdik miażdży tamto auto kurwa jak chce) + ropkę za 4 zł i tego auta nie zamienię już na nic innego, a pastuchem jeździłem dużo razy i go nie lubię, ale tak czy siak, jest to jedne z lepszych aut na rynku.

Nie wiem, o co chodzi z tym passat 1.9 tdi, jeździ tym w chuj cebulaków, to niech jeździ, tym bardziej, że 80% tych aut ma ponad 500000 km !!!!!! i zajebiście silniki pracują, jak na taki przebieg no i paszczury z wyglądu.

Kolega ma od nowości jette, zrobił już 450 tyś km i jeździ dalej. Chwali sobie, ale jetta jest chujowa, bo golfy to dziadostwo.
Zgłoś
w................4 2013-12-28, 16:46
ChybaTy1 napisał/a:

Nazywanie innych kierowców niedzielnymi gdy samemu rozjebało się kilka aut podchodzi pod hipokryzję.
Także

Tak, wystrzał wadliwej opony i dziadek, który zajechał mi na czołówkę, to moja wina, cioto idź już spać, z rana wielka trasa dom-kościółek-dom najlepszym na świecie autem - passatem B5. Jest tak cudowny, że gdyby do posiadacza pastucha podejść i zapytać czy się zamieni na najnowszego mercedesa E to by odmówił
Zgłoś
ChybaTy1 2013-12-28, 16:55
Cytat:

Tak, wystrzał wadliwej opony i dziadek, który zajechał mi na czołówkę, to moja wina, cioto idź już spać, z rana wielka trasa dom-kościółek-dom najlepszym na świecie autem - passatem B5. Jest tak cudowny, że gdyby do posiadacza pastucha podejść i zapytać czy się zamieni na najnowszego mercedesa E to by odmówił

Selekcja naturalna próbowała wyeliminować cię z normalnego społeczeństwa a jak wiadomo do trzech razy sztuka.
Zgłoś
ll_Mario_ll 2013-12-28, 17:02
Wiesiors nie był na wigilii w domu..... bo jego ojciec sprowadził B5 z niemiec na święta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem