📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Też mi coś... Jak podaje laskom drinki z tabletkami gwałtu, to tak samo się zachowują...
Tak pierdolicie, a skąd wiecie, że nie zamienił, he?
2:27 - Łyka wzięła i już się w auto zamienia, taka zmiana.
2:27 - Łyka wzięła i już się w auto zamienia, taka zmiana.
Wiecie moze czy dziala w druga stronę? Litr soku kosztuje ananasowego okolo 3zl. Zrobil bym na tym niezly biznes
Ja pierdole o chuj tu chodzi hahah. Podbiegają jakieś czarnuchy i się zaczynają machać. Bardziej pojebane jak te zjeby z harda
I te czarne gównoidy są równi białym czy żółtym?!... Zwykłe podludzie. Zwierzęta mają więcej kultury i ogłady.
I weź tu spróbuj mieć szacunek do czarnych jak oni sami do siebie nie mają i robią takie czy inne dziwactwa,
jak widać im nie brakuje luzu.
Polecę klasykiem:
jak widać im nie brakuje luzu.
Polecę klasykiem:
a orientuje sie ktos czy maja moze takiego który robi z wody benzyne? jesli tak to skladam zamowienie ^^
w co oni się tam kurwa zabawiają
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
UP, UP, UP kurwa... 95% komentarzy. Mówicie, że mudżiny takie dzikie i niewyedukowane, że wierzą w takie zabobony, ale jak matka przywiezie z pielgrzymki wodę z Lichenia to pijecie nieprzegotowaną, aż wam się uszy trzęsą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów