📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
co to kurwa ma być jebanym czarnuchą włączyła się pora godowa pierdolona dzicz
Cieszę się że mieszkam w Polsce, a nie w kraju gdzie mieszka banda idiotów, ale kolor skóry zobowiązuje ; )
Koleś który mówił, że w Afryce można dostać za ddarmo tylko HIV mylił się - można też dostać ebole i sok ananasowy
gangstareso napisał/a:
co to kurwa ma być jebanym czarnuchą włączyła się pora godowa pierdolona dzicz
Spokojnie, rozluźnij się, zamiast internetem się stresować, zeszycik do polskiego sobie otwórz...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów