Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avatar
kurvipiccolo 2014-02-08, 17:04 4
Z dodatkiem wieprzowiny...
Zgłoś
Avatar
s................e 2014-02-08, 17:12
A plebs to żre jak cyganie gruz
Zgłoś
Avatar
kaiel 2014-02-08, 17:42
nigdy nie wiadomo co sie kryje w pancerniku
Zgłoś
Avatar
zakart 2014-02-08, 18:28 1
Indyk bzyknął i zaraz robią wielkie halo:-)
Zgłoś
Avatar
x................s 2014-02-08, 19:43
kiedyś byłem na wakacjach i po drodze zatrzymałem się w jakimś sklepie po browar. Był tam seropodobny produkt typu "gouda" za 10pln/kg (pewnie z najtańszego oleju palmowego), śmieje się kto to kurwa kupuje, a baba, że większość.

pies by to osrał prawdopodobnie ale bida
Zgłoś
Avatar
janniezbedny23 2014-02-08, 19:56
jeszcze kilka lat i urosną nam dodatkowe kończyny od tej chemii którą wpierdalamy
Zgłoś
Avatar
crossdressphyxia 2014-02-08, 19:56 6
Cytat:

A plebs to żre jak cyganie gruz



Tobie pewno mamusia na obiadek codziennie robi chateau brie z borowikami i wszystko zapijasz guinnessem burżuju jebany.
Zgłoś
Avatar
x................s 2014-02-08, 20:05 5
crossdressphyxia napisał/a:



Tobie pewno mamusia na obiadek codziennie robi chateau brie z borowikami i wszystko zapijasz guinnessem burżuju jebany.



do brie z chatou tylko wino ze szczepu vouvray, pinot blanc lub drogi champagne. butle tylko powyżej 150pln. nara bida

btw chyba ci chodziło o chateaubriand z sosem béarnaise, a nie jakis tani serek brie.
Zgłoś
Avatar
kaelem 2014-02-08, 21:23 1
JesusChytrus napisał/a:

A plebs to żre jak cyganie gruz



Stworzyłeś chwytliwe konto i uważasz, że obsmarują Cię za to piwem? Trzeba mieć trochę w główce nie tylko w pod czaszką. Żenujący poziom Twoich postów świadczy o jednym. Nie ma miejsca w przestrzeni życiowej dla lewaków. Wasze miejsce jest na wysypiskach, tam szukajcie lemingowych mózgów i torebek do recyklingu.
Zgłoś
Avatar
N527 2014-02-08, 21:24 3
xts - nie wiem skąd znasz takie słowa ale przestań bo dostałem wady wymowy próbując to czytać. Język mi uciekł.
Zgłoś
Avatar
Scream66 2014-02-08, 22:20
Na poligonie dostawaliśmy takie
Zgłoś
Avatar
S................e 2014-02-08, 23:53
Czipsy ziemniaczane o smaku cebuli/bekonu/sera.
Chrupki kukurydziane o smaku truskawek/grzybów/papryki.
To dlaczego pasztet nie może być z indyka o smaku łososia?
Zgłoś
Avatar
Moby_Dick 2014-02-09, 11:34
Pasztet spełniający unijne normy.
Zgłoś
Avatar
Electrobody 2014-02-09, 14:27 1
Poniżej fragment artykułu o historii polskiej kuchni, jak widać już dawno potrafiliśmy przyrządzać takie dziwne frykasy.

..."Za największe osiągnięcie barokowej sztuki kulinarnej uważano umiejętność przygotowywania dań iluzji. Serwowano potrawy o zaskakujących smakach i kolorach. Niebieskie, złote i srebrne ryby smakowały jak mięso cielęce lub kuropatwy. Barokowy kulinarny koncept nie tylko cieszył oko, lecz był także sposobem na obejście postu. W XVII-wiecznych polskich książkach kucharskich znajdujemy przepisy, jak doprawić szczupaka, by smakował jak cielęcina, a następnie jak z tego udawanego mięsa przyrządzić kiełbaski, kiszki i pasztet. Biesiadnicy nigdy nie mogli być pewni, co trafia do ich ust"...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem