18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:20
📌 Powodzie w Polsce - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
🔥 Sportowe osiągnięcie - teraz popularne
Avatar
kurvipiccolo 2014-02-08, 17:04 4
Z dodatkiem wieprzowiny...
Zgłoś
Avatar
s................e 2014-02-08, 17:12
A plebs to żre jak cyganie gruz
Zgłoś
Avatar
kaiel 2014-02-08, 17:42
nigdy nie wiadomo co sie kryje w pancerniku
Zgłoś
Avatar
zakart 2014-02-08, 18:28 1
Indyk bzyknął i zaraz robią wielkie halo:-)
Zgłoś
Avatar
x................s 2014-02-08, 19:43
kiedyś byłem na wakacjach i po drodze zatrzymałem się w jakimś sklepie po browar. Był tam seropodobny produkt typu "gouda" za 10pln/kg (pewnie z najtańszego oleju palmowego), śmieje się kto to kurwa kupuje, a baba, że większość.

pies by to osrał prawdopodobnie ale bida
Zgłoś
Avatar
janniezbedny23 2014-02-08, 19:56
jeszcze kilka lat i urosną nam dodatkowe kończyny od tej chemii którą wpierdalamy
Zgłoś
Avatar
crossdressphyxia 2014-02-08, 19:56 6
Cytat:

A plebs to żre jak cyganie gruz



Tobie pewno mamusia na obiadek codziennie robi chateau brie z borowikami i wszystko zapijasz guinnessem burżuju jebany.
Zgłoś
Avatar
x................s 2014-02-08, 20:05 5
crossdressphyxia napisał/a:



Tobie pewno mamusia na obiadek codziennie robi chateau brie z borowikami i wszystko zapijasz guinnessem burżuju jebany.



do brie z chatou tylko wino ze szczepu vouvray, pinot blanc lub drogi champagne. butle tylko powyżej 150pln. nara bida

btw chyba ci chodziło o chateaubriand z sosem béarnaise, a nie jakis tani serek brie.
Zgłoś
Avatar
kaelem 2014-02-08, 21:23 1
JesusChytrus napisał/a:

A plebs to żre jak cyganie gruz



Stworzyłeś chwytliwe konto i uważasz, że obsmarują Cię za to piwem? Trzeba mieć trochę w główce nie tylko w pod czaszką. Żenujący poziom Twoich postów świadczy o jednym. Nie ma miejsca w przestrzeni życiowej dla lewaków. Wasze miejsce jest na wysypiskach, tam szukajcie lemingowych mózgów i torebek do recyklingu.
Zgłoś
Avatar
N527 2014-02-08, 21:24 3
xts - nie wiem skąd znasz takie słowa ale przestań bo dostałem wady wymowy próbując to czytać. Język mi uciekł.
Zgłoś
Avatar
Scream66 2014-02-08, 22:20
Na poligonie dostawaliśmy takie
Zgłoś
Avatar
S................e 2014-02-08, 23:53
Czipsy ziemniaczane o smaku cebuli/bekonu/sera.
Chrupki kukurydziane o smaku truskawek/grzybów/papryki.
To dlaczego pasztet nie może być z indyka o smaku łososia?
Zgłoś
Avatar
Moby_Dick 2014-02-09, 11:34
Pasztet spełniający unijne normy.
Zgłoś
Avatar
Electrobody 2014-02-09, 14:27 1
Poniżej fragment artykułu o historii polskiej kuchni, jak widać już dawno potrafiliśmy przyrządzać takie dziwne frykasy.

..."Za największe osiągnięcie barokowej sztuki kulinarnej uważano umiejętność przygotowywania dań iluzji. Serwowano potrawy o zaskakujących smakach i kolorach. Niebieskie, złote i srebrne ryby smakowały jak mięso cielęce lub kuropatwy. Barokowy kulinarny koncept nie tylko cieszył oko, lecz był także sposobem na obejście postu. W XVII-wiecznych polskich książkach kucharskich znajdujemy przepisy, jak doprawić szczupaka, by smakował jak cielęcina, a następnie jak z tego udawanego mięsa przyrządzić kiełbaski, kiszki i pasztet. Biesiadnicy nigdy nie mogli być pewni, co trafia do ich ust"...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie