📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Z dodatkiem wieprzowiny...
A plebs to żre jak cyganie gruz
nigdy nie wiadomo co sie kryje w pancerniku
*sypki drift po blacie*
kiedyś byłem na wakacjach i po drodze zatrzymałem się w jakimś sklepie po browar. Był tam seropodobny produkt typu "gouda" za 10pln/kg (pewnie z najtańszego oleju palmowego), śmieje się kto to kurwa kupuje, a baba, że większość.
pies by to osrał prawdopodobnie ale bida
pies by to osrał prawdopodobnie ale bida
jeszcze kilka lat i urosną nam dodatkowe kończyny od tej chemii którą wpierdalamy
Cytat:
Tobie pewno mamusia na obiadek codziennie robi chateau brie z borowikami i wszystko zapijasz guinnessem burżuju jebany.
crossdressphyxia napisał/a:
Tobie pewno mamusia na obiadek codziennie robi chateau brie z borowikami i wszystko zapijasz guinnessem burżuju jebany.
do brie z chatou tylko wino ze szczepu vouvray, pinot blanc lub drogi champagne. butle tylko powyżej 150pln. nara bida
btw chyba ci chodziło o chateaubriand z sosem béarnaise, a nie jakis tani serek brie.
JesusChytrus napisał/a:
Stworzyłeś chwytliwe konto i uważasz, że obsmarują Cię za to piwem? Trzeba mieć trochę w główce nie tylko w pod czaszką. Żenujący poziom Twoich postów świadczy o jednym. Nie ma miejsca w przestrzeni życiowej dla lewaków. Wasze miejsce jest na wysypiskach, tam szukajcie lemingowych mózgów i torebek do recyklingu.
xts - nie wiem skąd znasz takie słowa ale przestań bo dostałem wady wymowy próbując to czytać. Język mi uciekł.
Taka sytuacja.
To dlaczego pasztet nie może być z indyka o smaku łososia?
Chrupki kukurydziane o smaku truskawek/grzybów/papryki.
To dlaczego pasztet nie może być z indyka o smaku łososia?
Pasztet spełniający unijne normy.
..."Za największe osiągnięcie barokowej sztuki kulinarnej uważano umiejętność przygotowywania dań iluzji. Serwowano potrawy o zaskakujących smakach i kolorach. Niebieskie, złote i srebrne ryby smakowały jak mięso cielęce lub kuropatwy. Barokowy kulinarny koncept nie tylko cieszył oko, lecz był także sposobem na obejście postu. W XVII-wiecznych polskich książkach kucharskich znajdujemy przepisy, jak doprawić szczupaka, by smakował jak cielęcina, a następnie jak z tego udawanego mięsa przyrządzić kiełbaski, kiszki i pasztet. Biesiadnicy nigdy nie mogli być pewni, co trafia do ich ust"...
..."Za największe osiągnięcie barokowej sztuki kulinarnej uważano umiejętność przygotowywania dań iluzji. Serwowano potrawy o zaskakujących smakach i kolorach. Niebieskie, złote i srebrne ryby smakowały jak mięso cielęce lub kuropatwy. Barokowy kulinarny koncept nie tylko cieszył oko, lecz był także sposobem na obejście postu. W XVII-wiecznych polskich książkach kucharskich znajdujemy przepisy, jak doprawić szczupaka, by smakował jak cielęcina, a następnie jak z tego udawanego mięsa przyrządzić kiełbaski, kiszki i pasztet. Biesiadnicy nigdy nie mogli być pewni, co trafia do ich ust"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów