Matka będzie niezadowolona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Matka będzie niezadowolona
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Myślałam, że zrobi z psa biegnącą kulkę ognia.
Mogli psem zdusić ogień na patelni a nie wodą polewać ! Amatorzy !
Nigdy nie gasić wodą palącego się oleju, tylko odciąć dopływ powietrza np.przykrywką lub zmoczyć ręcznik wodą i nakryć płonąca patelnie, garnek.
Woda dostaje się pod tłuszcz, gdzie błyskawicznie rozgrzewa się i zamienia w parę wodną, która wyrzuca palący się tłuszcz. To powoduje efekt eksplozji.
2500fps
Woda dostaje się pod tłuszcz, gdzie błyskawicznie rozgrzewa się i zamienia w parę wodną, która wyrzuca palący się tłuszcz. To powoduje efekt eksplozji.
2500fps
@up ale ty kurwa geniusz jestes !
Da sie zgasic woda tylko trzeba lac wielkim strumieniem - zrobi sie kupa pary to zadusi ogien, bo para sie nie pali.
Mógł tego kundla polac palącym sie olejem, byłoby troche zabawy.
Osobiscie polecam denaturat, bo benzyna spala się w zbyt dużej temperaturze i kundel długo nie wytrzymuje.
Osobiscie polecam denaturat, bo benzyna spala się w zbyt dużej temperaturze i kundel długo nie wytrzymuje.
poligon6 napisał/a:
Mógł tego kundla polac palącym sie olejem, byłoby troche zabawy.
W końcu ktoś cię odwiedzi na tej twojej zabitej dechami wiosce z butelką denaturatu pajacu.
doktores napisał/a:
W końcu ktoś cię odwiedzi na tej twojej zabitej dechami wiosce z butelką denaturatu pajacu.
Niesamowite z was cioty, że się spinacie z powodu tak prostego trollingu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów