Zesrałbyś się, jesteś mocny przed kompem.
Jaka ta łopata?
Haha wiedzialem ze jak sadolowi podsunie sie kaszke pod nos (nie wazne co bys do niej wysiurał) to ją zje .XD a co do łopaty, to taka zaostrzona diaksem co by lepiej makówki ścinać.
Koncepcja nawet dobra, jednakże osobiście bym pominął punkt pierwszy...
Fakt nie bez przyczyny dzieciaki takie patusy. Ale to starych należy za ta sytuacje jebać prądem.
Fakt nie bez przyczyny dzieciaki takie patusy. Ale to starych należy za ta sytuacje jebać prądem.
Dzieciaki teraz to debile, zauważ że obecnymi autorytetami dzieci są również debile. Szczyle oglądają YouTube i naśladują swoich idoli. Nie słyszałeś o "kamerzyście"?
Mam dzieci. Gdyby coś takiego się im przytrafiło najpierw bym pogadał z rodzicami oprawców. Jakby nie zareagowali adekwatnie rozpierdolił bym im życie. Podpalane samochody, zaklejane drzwi do mieszkania domu, martwe zwierzęta domowe...a jakbym trafił te dzieci na ulicy. Wywołał bym w nich taką traumę że musiały by się leczyć do końca życia. Gaz w oczy, rozebrać do naga i nakręcić film który później oglądać będą mogli do końca życia.
Wstawaj, zesrałeś się. Na to wszystko są paragrafy i te twoje mądrości skończyłbyś w więzieniu, a dzieci bez ojca i $.
Wspaniały pomysł, kurwa, skąd się biorą takie debile jak ty i czemu mają dzieci? Takie sprawy się załatwia przez policję a nie 'podpalę im samochód'. No kurwa tatuś roku.
Wstawaj, zesrałeś się. Na to wszystko są paragrafy i te twoje mądrości skończyłbyś w więzieniu, a dzieci bez ojca i $.
Wspaniały pomysł, kurwa, skąd się biorą takie debile jak ty i czemu mają dzieci? Takie sprawy się załatwia przez policję a nie 'podpalę im samochód'. No kurwa tatuś roku.
A ja zrobiłbym podobnie co garto, nakręcić na golasa i w internet
A ja zrobiłbym podobnie co garto, nakręcić na golasa i w internet
I cyk, zawiasy, z robotą się pożegnasz i co zapewnisz swoim dzieciom? Widok ojca siedzącego od 6 do 22 na kanapie z harnasiem?
Mam dzieci. Gdyby coś takiego się im przytrafiło najpierw bym pogadał z rodzicami oprawców. Jakby nie zareagowali adekwatnie rozpierdolił bym im życie. Podpalane samochody, zaklejane drzwi do mieszkania domu, martwe zwierzęta domowe...a jakbym trafił te dzieci na ulicy. Wywołał bym w nich taką traumę że musiały by się leczyć do końca życia. Gaz w oczy, rozebrać do naga i nakręcić film który później oglądać będą mogli do końca życia.
Dobrze już dobrze Wielebny Ksiundz Proboszcz niech się tak nie unosi bo sciśnienie podskoczy i znowu służba parafialna będzie musiała masować prostatę
I cyk, zawiasy, z robotą się pożegnasz i co zapewnisz swoim dzieciom? Widok ojca siedzącego od 6 do 22 na kanapie z harnasiem?
Tylko menele piją Harnasia
Tylko menele piją Harnasia
No właśnie nim byś się stał, jakbyś odpierdalał takie maniany jak ten wyżej zaproponował.
Gówno byś zrobił
Mam dzieci. Gdyby coś takiego się im przytrafiło najpierw bym pogadał z rodzicami oprawców. Jakby nie zareagowali adekwatnie rozpie**olił bym im życie. Podpalane samochody, zaklejane drzwi do mieszkania domu, martwe zwierzęta domowe...a jakbym trafił te dzieci na ulicy. Wywołał bym w nich taką traumę że musiały by się leczyć do końca życia. Gaz w oczy, rozebrać do naga i nakręcić film który później oglądać będą mogli do końca życia.
Ale, żeś się nakręcił. A psu to daj spokój.
Po co to tak komplikować se zycie. Sam mam córkę i wystarczylo abym spotkal oprawcow na ulicy, wpie**ol i tyle. I niech tylko zaden sadol nie wyskakuje mi z frazami typu - zesralbys sie, jestes mocny przed kompem. - Po za corka świata nie widze i wiem ze niebalbym sie nawet odsiadki za takie ścierwo. A jak to mowia kochajacy corke ojciec jest jak lew. Łopate juz mam .XD
Nie bałbyś się odsiadki? to dla kogo byś ich tłukł? Bo skończyło by się jej pobiciem i dodatkowo straciła by ojca. Nie no...ojciec roku.
Te gówniaki napierdalałyby ciebie tak samo jak twojego pizdowatego smroda, a ty byś przed nimi klęczał i błagał o litość