18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
Pato-gimby...
~DMT • 2021-06-02, 7:14
Znęcają się nad koleżanką z klasy...

Q L I M A X
Zgłoś
safriduo 2021-06-02, 8:33 33
Lał bym i patrzył ,czy równo puchną . Brazylijski masaż pomaga na wszytko i pewnie pomógł by patusom wrócić na dobrą drogę .
Zgłoś
batiz 2021-06-02, 8:33 4
Kurator, poprawczak, nauczą się ....

Majster Bieda
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-06-02, 9:05 37
batiz napisał/a:

Kurator, poprawczak, nauczą się ....

Zesrają. Skoro za młodu dopuszczają się takiej agresji to raczej bym radził psychiatryk i dystans od cywilizowanego społeczeństwa.
Zgłoś
garota 2021-06-02, 9:14 103
Mam dzieci. Gdyby coś takiego się im przytrafiło najpierw bym pogadał z rodzicami oprawców. Jakby nie zareagowali adekwatnie rozpierdolił bym im życie. Podpalane samochody, zaklejane drzwi do mieszkania domu, martwe zwierzęta domowe...a jakbym trafił te dzieci na ulicy. Wywołał bym w nich taką traumę że musiały by się leczyć do końca życia. Gaz w oczy, rozebrać do naga i nakręcić film który później oglądać będą mogli do końca życia.
Zgłoś
and44rev 2021-06-02, 9:38 4
jak bym był rodzicem utopił bym w rzece . 90 % społeczeństwa to pasożyty i należy im się eksterminacja.
Zgłoś
JebacToGowno 2021-06-02, 9:47 3
Uwaga! Podaję tłumaczenie:

- Gdzie są pieniądze za las, pytam? GDZIE PIENIĄDZE ZA LAS?
Zgłoś
~DMT 2021-06-02, 9:48 6
garota napisał/a:

Mam dzieci. Gdyby coś takiego się im przytrafiło najpierw bym pogadał z rodzicami oprawców. Jakby nie zareagowali adekwatnie rozpierdolił bym im życie. Podpalane samochody, zaklejane drzwi do mieszkania domu, martwe zwierzęta domowe...a jakbym trafił te dzieci na ulicy. Wywołał bym w nich taką traumę że musiały by się leczyć do końca życia. Gaz w oczy, rozebrać do naga i nakręcić film który później oglądać będą mogli do końca życia.

Koncepcja nawet dobra, jednakże osobiście bym pominął punkt pierwszy...

Q L I M A X
Zgłoś
SlimShady 2021-06-02, 10:15 18
Skoro film trafił tutaj to raczej ujrzał światło dzienne w miejscu z którego wyszedł, a dzieciaki spotka surowa kara. Na szczęście są tacy głupi że nagrywają siebie jak robią głupie rzeczy. Osobiście napierdalal bym równo gnoje aż na kolanach by błagali bym przestał.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
C................s 2021-06-02, 10:21 2
and44rev napisał/a:

jak bym był rodzicem utopił bym w rzece . 90 % społeczeństwa to pasożyty i należy im się eksterminacja.

Zacznij od siebie.
Zgłoś
HermanVonSztolc 2021-06-02, 10:56 27
garota napisał/a:

Po co to tak komplikować se zycie. Sam mam córkę i wystarczylo abym spotkal oprawcow na ulicy, wpierdol i tyle. I niech tylko zaden sadol nie wyskakuje mi z frazami typu - zesralbys sie, jestes mocny przed kompem. - Po za corka świata nie widze i wiem ze niebalbym sie nawet odsiadki za takie ścierwo. A jak to mowia kochajacy corke ojciec jest jak lew. Łopate juz mam .XD
Zgłoś
Terminantor 2021-06-02, 11:15 2
Typowe normictwo... Napierdalać kogoś kto nie odda bo jest przewaga liczebna... Dajcie mi tego gnoja na 5 minut to będzie wpierdalał przez rurkę do końca życia
Zgłoś
razak 2021-06-02, 11:38 10
takie patusiary najszybciej później są skore do pokazywania cipki w piwnicy, a na sam koniec zostają z brzuszkiem i dotacją od naszego ukochanego rządu

i historia zatacza błędne koło
Zgłoś
antisol123 2021-06-02, 11:38 2
ale bym tego rurkowca zbił...
Zgłoś
ciepson 2021-06-02, 12:13 8
Rugu86 napisał/a:

Po co to tak komplikować se zycie. Sam mam córkę i wystarczylo abym spotkal oprawcow na ulicy, wpierdol i tyle. I niech tylko zaden sadol nie wyskakuje mi z frazami typu - zesralbys sie, jestes mocny przed kompem. - Po za corka świata nie widze i wiem ze niebalbym sie nawet odsiadki za takie ścierwo. A jak to mowia kochajacy corke ojciec jest jak lew. Łopate juz mam .XD

Zesrałbyś się, jesteś mocny przed kompem.
Jaka ta łopata?

"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów