📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Menelstwa się nie zabiera do auta bo później są takie cyrki. Robactwo wykarmione na zasiłkach, pizdy pod oczami poschodziły więc się nudzą
Zi ktoś mi powiedzieć że polaczku różnią się czymś od ruskich czy ukraincow...ta sama chujowa słowiańska natura...
Jakie te szossony bojowe się zrobiły to po 1. Po 2 jakie zjebane kurwa zasady w tym duperze. Ja mam adres taki i jadę tam.... co to do chuja ma znaczyć? Wsiadając do taksówki (zwykła korporacja ) to mogę się zatrzymać gdzie chce kiedy chce (nie mam na myśli skrzyżowania). Te kurwy szoszony to już się tak zautomatyzowaly ze jeżdżą jak autonomiczne taksówki chinskie... zakopać tego ubera zalać betonem i postawić tabliczkę " waglik nie odkopywać "
Hehe powinniście uszanować autora za to, że poświęcił 2/3 lata, aby nas uszczęśliwić, a wy jeszcze się prujecie..
Will70 napisał/a:
No jak już takich patriotów wymieniasz to wymieniaj wszystkich zasłużonych. Czego kurwa nie rozumiesz buraku?
Ciebie, dzbanku co zglasza posty jako obraźliwe jak ktos mu pociśnie xD serio na sadisticu takie ruchy poczynić hahahaha I nie nazywaj wrogich elementów patriotami.
Jaaaa, typ był idealnie wystawiony tym ryjem między fotelami, żeby mu łokciem zajebać i połamać te pyre na ryju. Taka piękna okazja wyżyć się na śmieciu i to jeszcze w ramach obrony, a ten spierdolił...
dr.lecter napisał/a:
"Do wojska obu."
Masz na myśli obu tych patusów? Tego z prawego przedniego i tego z tylnego siedzenia?
Nie. Mam na myśli ciebie.
[ Dodano 2024-10-10, 09:12 ]
Pini napisał/a:
IQ pasażerów łącznie 120 z czego 80 ten z przodu 😢
Dobrze że ty jesteś taki kurwa inteligent, panie filozof.
Koncertowo spierniczał... I jak te ukraińce mają wygrać jakąkolwiek wojne...
Łysy gdyby tak sprawnie machał łopatą w robocie to by nie musiał nadal z mamusią mieszkać . Cep pierdolony
Tu niestety patusy mieli troche racji.Jeżdżę uberem/boltem 2 lata, tylko nocki, wożę takich non stop i nigdy żadnej spiny nie miałem. A wiecie czemu? Bo zawsze rozmawiam. Zdaża się że adres jest źle wybrany. Ale to trzeba się dogadać a nie "tu zaznaczone, tu trza jechać".
Jak by miał zaznaczone inne miasto to co wywiózł by ich bo tak ma zaznaczone?
Poza tym uber działa tak że przelicza na nowo trasę i zmienia cenę w zależności od danej zmiany. Chyba że to bolt to jest trochę inaczej.
U mnie takie sytuacje kończą się dodatkowym napiwkiem, ale jak się jest betonem to zamiast napiwków zbiera się oklep:)
Jak by miał zaznaczone inne miasto to co wywiózł by ich bo tak ma zaznaczone?
Poza tym uber działa tak że przelicza na nowo trasę i zmienia cenę w zależności od danej zmiany. Chyba że to bolt to jest trochę inaczej.
U mnie takie sytuacje kończą się dodatkowym napiwkiem, ale jak się jest betonem to zamiast napiwków zbiera się oklep:)
wrzesin602 napisał/a:
@: masz ciotę? Tacy jak ty spierdalają pierwsi na psiarnię, wyciągają łapki po pieniążki od PiSu
potwiedza się ze jesteś prostym aż do bólu kretynem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów