Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A śląskich folksdojczów też pytać?
Ty czytasz co do czego? Bo to ci co z twoimi do kina chodzili xD dzban jakis jesteś.
Ty czytasz co do czego? Bo to ci co z twoimi do kina chodzili xD dzban jakis jesteś.
No jak już takich patriotów wymieniasz to wymieniaj wszystkich zasłużonych. Czego kurwa nie rozumiesz buraku?
Na interwencji siedziałby sebek skuty na herda do przyjazdu prokuratora, aż by mu nadgarstki odpadły. Gardze takim scierwem.
Ja tu zostaję,bo mam ludzi,którzy z tond nie moga uciec... wystarczy.
więc nie mierz innych swoją miarą !!!
Tak tak... i mówią mi to ludzie jak @ co przede mną spierdają na druga stronę ulicy jak idę najebany....
Mówią mi to ludzie co w wojsku nigdy nie byli jak @ !
Mówią mi to ludzie jak @ co w dorosłym zyciu nigdy się nie napierdalali, ba ! zawsze byli gnojeni za gówniarza... ale to ja według nich spierdole.
Weź się pecie zastanów nad sobą.
pet to Cie zrobił to jedno,
a jak już jakimś cudem przeżyłeś pigułkę po i skrobanke to alfons Twojej starej gasił na Tobie pety.
I teraz taki wyrósł fafarafa co autorytety czerpał z ulicy sezamkowej
Nie, po prostu te ćwierćmózgi nie potrafiły pinezki oznaczyć w miejscu, gdzie chcieli dotrzeć. Zmienili zdanie pod koniec i mają pretensję do Ukra.
Kurwa, ja serio rozumiem, że możemy mieć do Ukrów żal o historię, o to, że zdarza im się u nas w ostatnim czasie rozrabiać, ale do kurwy nędzy, co wam robi chłop, który legalnie zarabia, wożąc po taniości wasze tłuste dupska?
A cała trójka pasażerów do utylizacji. Jestem ciekaw, czy ten łysy chuj by do mnie tak wystartował. Jebać patologię
No patologia ma za dużo kasy i tyle ..... Kiedyś nie mogli sobie pozwolić na taxe i lecieli z buta do domu .... A teraz dziady jebane porosły trochę i im odpierdala
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów