Jakie to miasto? Jest jakieś info?
Dąbrowa Górnicza, codziennie tłukli live na tiktoku, chlali, grali, stary do rudej wyzwiskami się odzywał, zbiórki na łóżko, wakacje i garnki robili... Młody po nocach nie spał, bo wieczna impreza a rano do szkoły. Big Brothera sobie zrobili z życia
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonHołota powinna zostać przymusowo wysterylizowana. Jest to jedyne rozwiązanie przy takich ścierwowatych patusach o mentalności podlejszej niż zwierzę, gwarantujące, że nie spierdolą życia osobnikom z kolejnych miotów. Bo to, że stara wysra z siebie kolejną patologię jest niemal pewne.
jestes chory na mózg, gdzie komu cos złego niby sie tam dzieje? widac miales ciezkie i biedne dziecinstwo
jestes chory na mózg, gdzie komu cos złego niby sie tam dzieje? widac miales ciezkie i biedne dziecinstwo
Starzy też Cię dusili zamiast pomóc Ci w zadaniach domowych wieczorem? No to niezłą patole miałeś na hacie, współczuję.
Chyba kurwa u ciebie na melinie w slamsach. Normalne w takiej sytuacji to niebieska karta, prokurator i trochę odsiadki, gdzie współwięźniowie już mu wytłumaczą, co zrobił źle.
Nie jestem zwolennikiem bezstresowego wychowywania, ale co innego pasem na dupę, a co innego duszenie doprowadzające niemal do śmierci.
W dupie byłeś, gówno widziałeś, a broń sama zabija.
Duszenie jest jedną z technik walki m.in. w judo - dyscyplinie olimpijskiej.
Jeżeli ktoś ma odrobinę wiedzy i nie jest histeryczną pizdą jak ty, to nikomu krzywdy nie zrobi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów