📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
-Założymy państwu wymagany ustawą czujnik tlenku węgla.
-Bardzo proszę.
.
.
W MOPS-ie
-No i mamy monitoring kolejnej patologii.
-Bardzo proszę.
.
.
W MOPS-ie
-No i mamy monitoring kolejnej patologii.
Gówniak odpierdala teatrzyk przed matką, nic chujkowi nie jest, bo dalej fika do ojca.
Fajne wspomnienia z dzieciństwa zapewniają dzieciakowi.
Fajne wspomnienia z dzieciństwa zapewniają dzieciakowi.
Pepol napisał/a:
Nic mu nie będzie. Normalne.
Chyba kurwa u ciebie na melinie w slamsach. Normalne w takiej sytuacji to niebieska karta, prokurator i trochę odsiadki, gdzie współwięźniowie już mu wytłumaczą, co zrobił źle.
Nie jestem zwolennikiem bezstresowego wychowywania, ale co innego pasem na dupę, a co innego duszenie doprowadzające niemal do śmierci.
Zawsze tak robie jak pilnuje dieciaka sąsiadki
Super, ale jak nie chcesz mieć rozjebanych drzwi do domu, to ich nie zamykaj o 6 rano, gdy smutni panowie cię odwiedzą.
Super, ale jak nie chcesz mieć rozjebanych drzwi do domu, to ich nie zamykaj o 6 rano, gdy smutni panowie cię odwiedzą.
Nie ma co tłumaczyć. To albo tępe trolle albo stary w dzieciństwie wchodził im do wanny i podtapiał.
Stara nie ogarnia sędziowania, młody odklepuje nogami, a ta mu stół odsuwa. Widać, że walka sprzedana.
a już przez chwile myślałem, że znowu Rosja, a to jednak ukropolin...
Buddaa09 napisał/a:
a już przez chwile myślałem, że znowu Rosja, a to jednak ukropolin...
W Kacaplandii to norma, w kraju cywilizowanym to patologia.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów