18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................y 2014-10-03, 20:44 1
Bieda umysłowa że aż w oczy szczypie
Zgłoś
rubaszny_rollo 2014-10-03, 20:48 1
to nie patologia to czysta miłość!
Zgłoś
B................k 2014-10-03, 21:04 3
Co oni tak do siebie szczekają?! Niemiecki.... rzygam!
Zgłoś
CrazyEdek 2014-10-03, 21:20 9
Basia_Stańczyk napisał/a:

Co oni tak do siebie szczekają?! Niemiecki.... rzygam!

Wystarczy, że pizdę pokazałaś
Zgłoś
Szwy 2014-10-03, 21:21 1
@Basia
Nie jestem ekspertem, ale to niemiecki nie jest, tylko jeden z dialektów Wielkiej Brytanii.

Ale niech się jeszcze jakiś ekspert wypowie.
Zgłoś
sunnyeric 2014-10-03, 21:24 5
@up
brzmi jak patola zGlasgow
Zgłoś
P................M 2014-10-03, 22:02 4
Nie ważne w jakim języku się drą. Ważne, że to są grube jebane i obrzydliwe pasztety Niestety takie już się tworzą w polskich gimnazjach, wyhodowane na hamburgerach Aż żal patrzeć na te młode lachony w autobusach, spasłe do granic możliwości
Zgłoś
saves 2014-10-03, 23:13
Kobiet się nie bije, więc te cudaki słusznie dostały po pyskach.
Zgłoś
d................a 2014-10-03, 23:18
Cholera, myślałem że pod naszym.
Zgłoś
byczkos 2014-10-03, 23:24
za mało akcji hujowe wole gimbe
Zgłoś
kapral 2014-10-03, 23:36
nasza cywilizacja upada
Zgłoś
farmaceutyk 2014-10-03, 23:57 7
Gesslerowej znów nie pasowało żarcie w restauracji.
Zgłoś
p................2 2014-10-04, 0:07
1:14, jaki uśmiech grubasa po lepie na twarz ;D Jestem podbiedronkowym ekspertem i już tłumaczę, że chodziło o promocję na mięso, blondyna wyciągnęła ostatnie mięso z promocji do swojego wózka i skasowała przy kasie, to inni wyszli wcześniej i zrobili na nią ustawkę i zabrali jej torebkę. Poczuła się zagrożona, więc poszła w miejsce, gdzie czuła się bezpiecznie - do lodówek sklepowych, ale zablokowano drzwi i front północno-zachodni odbił jej szturm na sklep w kierunku wschodnim.
Zgłoś
Seboolek 2014-10-04, 0:45
To Szkocki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem