📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Halmana matka naćpała się trochę alfy i odpierdala
zapomniałem Halman nie ma matki bo rozjechałem mu ją motocyklem
zapomniałem Halman nie ma matki bo rozjechałem mu ją motocyklem
Wychodzi na to że tło całe akcji jest etniczne.
CIekawe ile teraz "sadoli" nagle zmieni zdanie
dailymail.co.uk/news/article-8419797/LA-Karen-caught-smashing-neighbor...
CIekawe ile teraz "sadoli" nagle zmieni zdanie
dailymail.co.uk/news/article-8419797/LA-Karen-caught-smashing-neighbor...
Wiecie co, ta kobieta może tą drugą nagrać i zgłosić policji. Jakaś stara kurwa na cracku rozpierdala auto jej męża, nagra to i zadzwoni na policję. Policja przyjedzie, zapakują ją, ona pewnie trafi co najwyżej na odwyk, chuja z niej ściągną, może dostanie jakiś wyrok, może nie, jak stwierdzą u niej chorobę psychiczną to nie. Mąż wróci do domu, zobaczy 2-3 elementy do poprawek blacharskich, koszt strzelam [jak u nas w tych z ASO] min. z 700$, a jak wymiana to z 1500$ [auto np. w leasing i musi to zrobić]. No i co?
Gdyby jednak spotkał się z taką sytuacją facet, zakurwiłby tej babie, miałby rozprawę, nasrane w papierach. "Pobił chorą psychicznie kobietę".
Prawo jest wszędzie tak pojebane, że zawsze niemal faworyzuje pojebów, ćpunów, pijaków, u nas to już kosmicznie faworyzuje bandytów. Uczciwy człowiek musi się zastanowić co zrobić i jak to zrobić, a wie, że i tak zawsze straci. Takie zero nie ma nic do stracenia, ma wszystko w dupie.
Gdyby tak pojebana kurwa wiedziała, że za taką akcję trafi do obozu pracy, gdzie nie tylko będzie musiała odpracować szkody, ale i oddać 2x tyle za szkody moralne, przy minimalnym wyżywieniu i spartańskich warunkach + bat nad dupą, to by mniej chętnie robiła takie akcje. Obojętnie od jej fobii, chorób. To samo u nas. Gdyby za każde dewastacje, bandytyzm, poza karą więzienia były ciężkie roboty, każdy stałby się jakby mniej uciążliwy.
Gdyby jednak spotkał się z taką sytuacją facet, zakurwiłby tej babie, miałby rozprawę, nasrane w papierach. "Pobił chorą psychicznie kobietę".
Prawo jest wszędzie tak pojebane, że zawsze niemal faworyzuje pojebów, ćpunów, pijaków, u nas to już kosmicznie faworyzuje bandytów. Uczciwy człowiek musi się zastanowić co zrobić i jak to zrobić, a wie, że i tak zawsze straci. Takie zero nie ma nic do stracenia, ma wszystko w dupie.
Gdyby tak pojebana kurwa wiedziała, że za taką akcję trafi do obozu pracy, gdzie nie tylko będzie musiała odpracować szkody, ale i oddać 2x tyle za szkody moralne, przy minimalnym wyżywieniu i spartańskich warunkach + bat nad dupą, to by mniej chętnie robiła takie akcje. Obojętnie od jej fobii, chorób. To samo u nas. Gdyby za każde dewastacje, bandytyzm, poza karą więzienia były ciężkie roboty, każdy stałby się jakby mniej uciążliwy.
Tam troche wyzej widziałem taki filmik wszyscy się roztkliwiali nasd córka którą Ojciec tłukł pasem.
To tu macie taką córkę, której Ojciec nie tłukł pasem.
Hugo Dionizy Steinhaus
To tu macie taką córkę, której Ojciec nie tłukł pasem.
Przynajmniej ma spore szanse, że policja w czasie interwencji załatwi sprawę za jednym podejściem a u nas możesz dzwonić na policję, bo najebane sąsiad Janusz odpierdala jakieś szopki to przyjadą jak wytrzeźwieje, bo inaczej strach
W dupie byłeś, gówno widziałeś a się wypowiadasz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów