czarna masaPrzynajmniej ma spore szanse, że policja w czasie interwencji załatwi sprawę za jednym podejściem a u nas możesz dzwonić na policję, bo najebane sąsiad Janusz odpierdala jakieś szopki to przyjadą jak wytrzeźwieje, bo inaczej strach
Nie porównuj amerykańskiej psiarni do naszych asów. Tamci w razie czego posyłają przestępców do piachu jak komuś za bardzo odpierdala, a nasi predzej by sobie w łeb strzelili. Nawet pacyfikowanie najebanych Sebów i Karyn im nie idzie.
Podręcznikowy przykład ludzkiego ścierwa. To nie jest cały film o ile dobrze pamiętam.
Nie wiem czy to ten przypadek ale czasami ludziom odpierdala nie bez powodu.
I czasami są to drobne sprawy które urastają do wielkości Titanica ... wystarczy że powtarzają sie często.
Znałem kumpli ktorzy pokłócili sie o zwykły keczup.
Nie wiem czy to ten przypadek ale czasami ludziom odpierdala nie bez powodu.
I czasami są to drobne sprawy które urastają do wielkości Titanica ... wystarczy że powtarzają sie często.
Znałem kumpli ktorzy pokłócili sie o zwykły keczup.
I tym się różni światły człowiek od zezwierzęconego ludzkiego ścierwa, że potrafi zapanować nad impulsami, emocjami, w szczególności nad agresją. Dlatego właśnie uważam, że to podręcznikowy przykład ludzkiego ścierwa.
NiezmanipulowanyCodziennie polski Internet zalewają setki filmów obrazujących jak wygląda życie po za granicami polski a jednak wciąż istnieją Polacy którzy wstydzą się za Polskę... Weźcie ludzie polatajcie trochę po tym Świecie bo na razie największy wpływ na was to ma Hollywood i Ruska Propaganda a w rzeczywistości Polska stoi na bardzo dobrym poziomie.
Głównie komuchy i różnorakie liberalne ścierwo się wstydzi.
Patriota nigdy, nie byłby człowiekiem żyjącym w zgodzie z własnymi przekonaniami i stałby się hipokrytą a nie patriotą.
Codziennie polski Internet zalewają setki filmów obrazujących jak wygląda życie po za granicami polski a jednak wciąż istnieją Polacy którzy wstydzą się za Polskę... Weźcie ludzie polatajcie trochę po tym Świecie bo na razie największy wpływ na was to ma Hollywood i Ruska Propaganda a w rzeczywistości Polska stoi na bardzo dobrym poziomie.
No nie, bo filmików z Polski to nie ma wcale. Co drugi uczony, albo miłośnik opery.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów