📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za "jebać ruskich" piwko
Co za debil. Rzeczywiście, "prawdziwy patriota". Przyjechał się napierdalać. Z miłością do ojczyzny ma to tyle wspólnego, co muzułmanie ze świniami. Zresztą taki debil od muzułmańskiego debila niczym się nie różni.
Dobrze gada.
tds1974, Na pewno więcej niż ty przed internetem nawet niewiesz o co wtedy chodziło , ruskie robili rozrube to dostali wpierdol od polaków i koniec , dać sobie w ryj nikomu nie zaskodziło .
Ezoteryk napisał/a:
tds1974, Na pewno więcej niż ty przed internetem nawet niewiesz o co wtedy chodziło , ruskie robili rozrube to dostali wpierdol od polaków i koniec , dać sobie w ryj nikomu nie zaskodziło .
Większe rozróby róbią kibole kilka razy w miesiącu. Jak taki jesteś kurwa 'patriota' to idź ich napierdalaj. Nikomu nie zaszkodzi.
w kulturalny sposob wyrazil swoje zdanie.
IwanMT napisał/a:
Większe rozróby róbią kibole kilka razy w miesiącu. Jak taki jesteś kurwa 'patriota' to idź ich napierdalaj. Nikomu nie zaszkodzi.
Naczytałeś się opłaconych przez Tuska mediów i teraz pierdolisz .
Można prosić o napisy?
@tds1974
To może wymienisz jakieś ostatnie przypadki rozrób kibicowskich? Np. z tego roku? Tylko nie wyjeżdżaj mi tu z jakąś IV ligą czy B klasą, proszę... Skoro piszesz kilka razy w miesiącu to ze trzy-cztery ustawki na pewno wymienisz.
Z góry zakładam, że nie wymienisz. Żyjesz trochę stereotypem kibica z lat '90, kiedy to faktycznie było na stadionach (i poza nimi również) niebezpiecznie i w mordę można było dostać za krzywe spojrzenie się. Dzisiaj bezpieczeństwo diametralnie się polepszyło, na stadiony coraz licznej przychodzą małżeństwa z dziećmi. Owszem, dochodzi do ustawek kibicowskich, ale odbywają się one bardzo rzadko, poza miastami, w plenerze, tak, aby nikt postronny nie oberwał.
Co do kolesia - wydarł mordę na policjantów, nikogo nie pobił, nie wiem czemu nazywasz go debilem po 30 sekundach oglądania
To może wymienisz jakieś ostatnie przypadki rozrób kibicowskich? Np. z tego roku? Tylko nie wyjeżdżaj mi tu z jakąś IV ligą czy B klasą, proszę... Skoro piszesz kilka razy w miesiącu to ze trzy-cztery ustawki na pewno wymienisz.
Z góry zakładam, że nie wymienisz. Żyjesz trochę stereotypem kibica z lat '90, kiedy to faktycznie było na stadionach (i poza nimi również) niebezpiecznie i w mordę można było dostać za krzywe spojrzenie się. Dzisiaj bezpieczeństwo diametralnie się polepszyło, na stadiony coraz licznej przychodzą małżeństwa z dziećmi. Owszem, dochodzi do ustawek kibicowskich, ale odbywają się one bardzo rzadko, poza miastami, w plenerze, tak, aby nikt postronny nie oberwał.
Co do kolesia - wydarł mordę na policjantów, nikogo nie pobił, nie wiem czemu nazywasz go debilem po 30 sekundach oglądania
SadystycznyRoman napisał/a:
Dobrze gada.
A dalczego on to mowi do policjantów jak oni tylko w pracy są i nie mają wpływu na to co sie dzieje ?
@up
To zależy, policjanci zawsze mogli dostać ,,sygnał z góry" że mają ich (kibiców) prowokować albo specjalnie się nie angażować w zaczepki. Albo po prostu tak jak mówisz wypełniali swoje obowiązki
To zależy, policjanci zawsze mogli dostać ,,sygnał z góry" że mają ich (kibiców) prowokować albo specjalnie się nie angażować w zaczepki. Albo po prostu tak jak mówisz wypełniali swoje obowiązki
"Witamy rosję, jebać ich w chuj!!!" ja pierdolę przyjechali na mecz, bo organizowaliśmy wielką imprezę, jestem patriotą i to wręcz fanatyczny, ale tacy ludzie to cwele, a nie patrioci...
Tępe polactwo, strzelać do tego gówna i do piachu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów