📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzisiaj bycie patriotą w tym kraju to grzech śmiertelny! Umrzesz albo z głodu albo spotkasz grasującego samobójcę jak będziesz za głośnym patriotą.
Więcej się tych filmików nie dało najebać? Ciekawe czy księża mówiąc "ojczyzna" mieli na myśli Polskę, czy Watykan?
Loaloa napisał/a:
Więcej się tych filmików nie dało najebać? Ciekawe czy księża mówiąc "ojczyzna" mieli na myśli Polskę, czy Watykan?
Jeszcze mogłem "najebać" jedenaście filmików, ale na większości z nich byli księża, co mogłoby Ci się nie spodobać...
Wielkie piwko za te wrzutę. Takie słowa podnoszą na duchu!
E tam, pierdolenie. Śmieszy mnie ten polski patriotyzm. Gdyby jakiś rosjanin powiedział, że kocha rosję, to pewnie większość zaczęła by się śmiać i pomyślała "a za co on może kochać taki kraj". Tak samo ja się śmieję z polskich patriotów, którzy ukochali sobie ten rynsztok.
Suty podpisałbyś jakoś te filmiki. Nikt tego wszystkiego nie będzie oglądać, a jak podpiszesz to może kogoś zaciekawi.
Pierdolicie. Patriotyzm to niebycie lewakiem. Proste, jak but.
Patriotyzm to jest miłość do ojczyzny. Polega na tym, że się tego nie pokazuje poprzez chodzenie na różnego rodzaju "marszyki" lecz ma się to w sercu.
najeżdżacie na marsz niepodległości a ciekawy jestem który z was był i widział co sie działo. Wszyscy Ci piszący o tym marszu że to zło 11 listopada wpierdolili swój bezrozumny łeb w zakłamane media mówiące o rozpierdalaniu stolicy...
Heh, przejawem dzisiejszego patriotyzmu byłoby rozjebanie tego rządu fizycznie, bo mamy wroga w państwie... bo czy patriotyzmem jest patrzenie jak się sprzedaje i rujnuje nasz kraj? Ale znowu każdy boi się rzucić kamień jako pierwszy, bo biorąc pod uwagę naszą "jedność" to jeden by rzucił i dostałby po łbie, a reszta ciotuń by się wycofała. Kapitalizm zrobił z ludzi egoistów, każdy sobie rzepke skrobie i ma wyjebane na innych, też dlatego będziemy jebani zawsze jak nie przez rząd to przez kapitalistyczne świnie często zagraniczne. A tymczasem nasz kraj jest "rozwijający się" , zamyka się szkoły, kopalnie, huty, stocznie itd... rozwijamy się, bo buduje się dużo marketów w których "murzyni" mogą zarobić 1200zł netto, ale praca jest? no jest .
Ale żyjmy nadzieją, że inni patrioci zrobią porządek i Polska będzie zieloną wyspą . No i ten co zarobi sobie wincyj od tego co tysionc dwiście zarobi to jest już pan i władca, bo on zarobi 3 tysiunce i jest kozok . Za bardzo buracka i zjebana jest mentalność polaka na ogół i o patriotyźmie można pomarzyć. Wiele czynników wpłynęło na to jacy są teraz ludzie... Z reguły wydawało się więcej niż zarabia, zawsze wynagrodzenie za pracę fizyczną było nieadekwatne do ilości wykonanej pracy i kombinowało się jak jest do dzisiaj. I tak kto więcek ukombinuje ten większy kozak. Jak jeden drugiego wyjebie to też zadowolony...gdzie tu miejsce na patriotyzm gdy jeden drugiego niszczy.
Ale żyjmy nadzieją, że inni patrioci zrobią porządek i Polska będzie zieloną wyspą . No i ten co zarobi sobie wincyj od tego co tysionc dwiście zarobi to jest już pan i władca, bo on zarobi 3 tysiunce i jest kozok . Za bardzo buracka i zjebana jest mentalność polaka na ogół i o patriotyźmie można pomarzyć. Wiele czynników wpłynęło na to jacy są teraz ludzie... Z reguły wydawało się więcej niż zarabia, zawsze wynagrodzenie za pracę fizyczną było nieadekwatne do ilości wykonanej pracy i kombinowało się jak jest do dzisiaj. I tak kto więcek ukombinuje ten większy kozak. Jak jeden drugiego wyjebie to też zadowolony...gdzie tu miejsce na patriotyzm gdy jeden drugiego niszczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów