Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Inicjatywa dobra. Widz e, że coraz więcej społeczeństw w europie zaczyna się buntować przeciwko pojebanym rządom, brakiem stanowczości, oraz masowemu ogłupianiu społeczeństwa. Czas wziąć sprawy w swoje ręce, szkoda tylko, że na 99% jeśli dojdzie do jakieś zadymy między nimi prawo nie stanie po ich stronie... Fajnie się czyta i ogląda ten artykuł, gdyby nie jedna rzecz. Gdyby z komentarzy nie wypływała ja pojebana żółć nienawiści. Spoko pierdolić można, że "chrześcijańscy idioci wyszli na ulice". Ja pierdole To siedźcie dalej i pierdolta jak wam w Polsce źle i krytykujcie inne przejawy jedności i aktywności przeciwko temu co dla innych i dla nas samych w sumie jest pojebane. Pozdrawiam tych co trzeźwo myślą i nie pozdrawiam tych szczekają odbytami, by tylko być zauważonym na wirtualnym forum.
W sumie.... zastanwiam się teraz kto ma tyle jaj co chociażby irlandczyk z "bulletproff gangster". Aby na sadistiku zamiescić swoje realne zdjęcie lubo adres. Serio osoby które wyrażają swoje poglądy tajnie nie są warte zainteresowania. Po przez to że nie potrafią się ukazać sami nie chcą dawać pełnej wiary temu co mówią. Ja np. jestem na swoim avatarze. Jak go powiększycie to tam macham łapką nieopodal tego dymiącego grzyba.
W Polsce mamy poważniejsze problemy.
btw Ukraina walczy, UK sie budzi do walki, kiedy my mili Panstwo w koncu przestaniemy dawac sie ruchac?
Ktoś poda nazwę nutki która zaczyna się po 1:33?
moglbym ale ja nie daje ryby ja wole dac wedke i nauczyc Cie lowic wiec do rzeczy:
sciagasz aplikacje na smartfona/ajfona ktora rozpoznaje dzwieki np SHAZAM iiii wuola - odpalasz i juz masz
dziekuje za uwage
moglbym ale ja nie daje ryby ja wole dac wedke i nauczyc Cie lowic wiec do rzeczy:
sciagasz aplikacje na smartfona/ajfona ktora rozpoznaje dzwieki np SHAZAM iiii wuola - odpalasz i juz masz
dziekuje za uwage
pisze się: "voilà" mądralo. typowy poliglota - idiota.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów