18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
myszcz 2014-02-02, 2:54
Zgadzam się z pakitoo, niby każdy taki ateista ale chyba nie rozumie w pełni roli kościoła we wcześniejszych czasach. Co zrobić do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć.
Zgłoś
skibolek 2014-02-02, 3:05
Inicjatywa dobra. Widz e, że coraz więcej społeczeństw w europie zaczyna się buntować przeciwko pojebanym rządom, brakiem stanowczości, oraz masowemu ogłupianiu społeczeństwa. Czas wziąć sprawy w swoje ręce, szkoda tylko, że na 99% jeśli dojdzie do jakieś zadymy między nimi prawo nie stanie po ich stronie... Fajnie się czyta i ogląda ten artykuł, gdyby nie jedna rzecz. Gdyby z komentarzy nie wypływała ja pojebana żółć nienawiści. Spoko pierdolić można, że "chrześcijańscy idioci wyszli na ulice". Ja pierdole To siedźcie dalej i pierdolta jak wam w Polsce źle i krytykujcie inne przejawy jedności i aktywności przeciwko temu co dla innych i dla nas samych w sumie jest pojebane. Pozdrawiam tych co trzeźwo myślą i nie pozdrawiam tych szczekają odbytami, by tylko być zauważonym na wirtualnym forum.
Zgłoś
Empirial 2014-02-02, 11:01
skibolek napisał/a:

Inicjatywa dobra. Widz e, że coraz więcej społeczeństw w europie zaczyna się buntować przeciwko pojebanym rządom, brakiem stanowczości, oraz masowemu ogłupianiu społeczeństwa. Czas wziąć sprawy w swoje ręce, szkoda tylko, że na 99% jeśli dojdzie do jakieś zadymy między nimi prawo nie stanie po ich stronie... Fajnie się czyta i ogląda ten artykuł, gdyby nie jedna rzecz. Gdyby z komentarzy nie wypływała ja pojebana żółć nienawiści. Spoko pierdolić można, że "chrześcijańscy idioci wyszli na ulice". Ja pierdole To siedźcie dalej i pierdolta jak wam w Polsce źle i krytykujcie inne przejawy jedności i aktywności przeciwko temu co dla innych i dla nas samych w sumie jest pojebane. Pozdrawiam tych co trzeźwo myślą i nie pozdrawiam tych szczekają odbytami, by tylko być zauważonym na wirtualnym forum.

W sumie.... zastanwiam się teraz kto ma tyle jaj co chociażby irlandczyk z "bulletproff gangster". Aby na sadistiku zamiescić swoje realne zdjęcie lubo adres. Serio osoby które wyrażają swoje poglądy tajnie nie są warte zainteresowania. Po przez to że nie potrafią się ukazać sami nie chcą dawać pełnej wiary temu co mówią. Ja np. jestem na swoim avatarze. Jak go powiększycie to tam macham łapką nieopodal tego dymiącego grzyba.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-02-02, 11:54
Niech się tam pozabijają nawzajem.
W Polsce mamy poważniejsze problemy.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
carter777 2014-02-02, 12:18
Anders Breivik byłby dumny...
Zgłoś
marcin2pac 2014-02-02, 12:51
kto mieszka w Londynie lub w okolicach ten wie jakim problemem sa muzulmanie i uwiezcie mi nie wiem co byloby latwiejsze - wejscie do ghetta w rozowym szaliczku czy blakanie sie po wschodnim Londynie z puszkami piwa i chrzescianskimi haslami jak Ci Panowie tutaj. Wielki szacun dla nich
btw Ukraina walczy, UK sie budzi do walki, kiedy my mili Panstwo w koncu przestaniemy dawac sie ruchac?
Zgłoś
p................a 2014-02-02, 13:12
Ciekawe co by muzzraty zrobiły jakby spotkały polskie dresy z piwkiem w łapach.
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2014-02-02, 14:13
Czysta ideologicznie Europa! Cała Europa
Zgłoś
Bajdus1962 2014-02-02, 17:21
3:50 - David De Gea?
Zgłoś
elvis02 2014-02-02, 17:27
Ktoś poda nazwę nutki która zaczyna się po 1:33?
Zgłoś
marcin2pac 2014-02-03, 9:44 1
elvis02 napisał/a:

Ktoś poda nazwę nutki która zaczyna się po 1:33?

moglbym ale ja nie daje ryby ja wole dac wedke i nauczyc Cie lowic wiec do rzeczy:
sciagasz aplikacje na smartfona/ajfona ktora rozpoznaje dzwieki np SHAZAM iiii wuola - odpalasz i juz masz
dziekuje za uwage
Zgłoś
elvis02 2014-02-03, 23:48
marcin2pac,
Okey, tak zrobię. Dzięki za poradę, piwko za naumienie mnie
Zgłoś
r................l 2014-02-04, 3:21
marcin2pac napisał/a:

moglbym ale ja nie daje ryby ja wole dac wedke i nauczyc Cie lowic wiec do rzeczy:
sciagasz aplikacje na smartfona/ajfona ktora rozpoznaje dzwieki np SHAZAM iiii wuola - odpalasz i juz masz
dziekuje za uwage

pisze się: "voilà" mądralo. typowy poliglota - idiota.
Zgłoś
marcin2pac 2014-02-06, 13:20
raphael napisał/a:

pisze się: "voilà" mądralo. typowy poliglota - idiota.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem