18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Patrycja- gorące Disco
moomin • 2010-08-20, 9:51
Kunszt kiczu i tandety w tym teledysku jaki "gwieździe" jest niebywały dlatego dzielę się moim dzisiejszym odkryciem!
Takie rzeczy albo w Polsce albo w Indiach...

Teledysk niedoszłej gwiazdy polskiej estrady, muzy pedobeara - Patrycji do piosenki "Gorące Disco".

Zgłoś
dupaCyckDupa 2010-08-20, 10:36
nie ma to jak POLSAT
Zgłoś
~tedwaha 2010-08-20, 12:35
konkretny sadyzm;D

Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
Zgłoś
KamykHC 2010-08-20, 15:29
Dobry wałek nie ma co

Retaliate and devastate
Zgłoś
sukanaprostownice 2010-08-20, 16:30 15
ruchał by ją
Zgłoś
ReconBull 2010-08-20, 16:31 1
Japierdole rozłozyło mnie na tajle
Zgłoś
Basika063 2010-08-20, 18:02 10
Ta piosenka pochodzi z 2001 roku z płyty ,, Kolorowe marzenia", kiedy Patrycja miała 12 lat i śpiewała piosenki dla dzieciaków. Każdy z nas będąc dzieckiem słuchał piosenek Natalki Kukulskiej, Marysi Sadowskiej, Krzyśka Antkowiaka czy zespołu Fasolki. Oni dorośli a ich miejsce zajmują kolejne dzieciaki. Piosenki dziecięce są infantylne, bo są dla dzieci, wiec kur*a o co ten szum i gulgot.
W 2007 Patrycja Adamczak przybrała pseudonim Soiree i nagrała min. piosenkę Everybody In The Town ( muzzo.pl/odtwarzaj/everybody-in-the-town,283295)
Chociaż nie przepadam za disco, to nie jeżdżę po wykonawcach jak po szmacie, tylko dlatego, że to nie moja muzyka, ani wasza.
Zgłoś
chetek 2010-08-20, 18:24 23
Basika, ja się czasem zastanawiam, co Ty robisz na tym portalu. Jakiś napuszony głos sumienia czy co?
Zgłoś
sukanaprostownice 2010-08-20, 18:57 2
up@
to jego pokuta:D
Zgłoś
Lashlo 2010-08-20, 18:58 33
chetek napisał/a:

Basika, ja się czasem zastanawiam, co Ty robisz na tym portalu. Jakiś napuszony głos sumienia czy co?

Basika to taka nasza wikipedia.
Zawsze znajdzie jakieś bzdury na dany temat :]
Zgłoś
~tip.top 2010-08-20, 19:04 1
Lashlo napisał/a:

Basika to taka nasza wikipedia.
Zawsze znajdzie jakieś bzdury na dany temat :]

Basika, tak jak Grauper, jest (jak to kiedyś napisałeś) nieodłączną częścą sadisticowego folkloru

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Desertsun 2010-08-20, 19:32
I tak sofa z telezakupów mango i pluszowa łapka myszki miki z McDonalds są najfajniejsze w teledysku:)
Zgłoś
szefooo 2010-08-20, 19:59 15
Basika063 napisał/a:

W 2007 Patrycja Adamczak przybrała pseudonim Soiree i nagrała min. piosenkę Everybody In The Town

To ja już wole Bim Bam Bom

Jej dzisiejsze bim bam bały

ironią w ryj
Zgłoś
moomin 2010-08-20, 20:23 2
Basika063 napisał/a:

Chociaż nie przepadam za disco, to nie jeżdżę po wykonawcach jak po szmacie, tylko dlatego, że to nie moja muzyka, ani wasza.

Kto tu jedzie po niej jak po szmacie? Ja na pewno nie.
Wiem ponadto skąd pochodzi, w dzisiejszych czasach może tylko śmieszyć.
Ani nikogo nie obrażam z nią na czele ani słuchaczy, mniejszości religijnych oraz niepełnosprawnych także nie więc nie masz co się denerwować!
Zgłoś
ZareFF 2010-08-21, 11:48 16
sukanaprostownice napisał/a:

ruchał by ją

ja też
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów