Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I zajebiście że czarną Arielkę zrobili. Chuj Wam w konserwatywne dupy jak macie z tym problem. Mi wystarczy radość tych czarnych dzieci, że to dla nich coś nowego bo "she's like me!"
Tym razem pojechałeś za grubo, ale... na sadolowe łby, może i w sam raz
w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja kurwa w nowoczesnej afryce mieszkam?
A podobno inżynieria społeczna, to teorie spiskowe zeschizowanych, następny płaskoziemca? (oczywiście sarkazm)
Dorośli mężczyźni podniecający się filmem dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym... ja pierdolę.
Jakaś pizda z disneya wyszła do mediów i powiedziała, że syrenka jest czarna by małe czarne dziewczynki zobaczyły tam kogoś takiego jak one. Do tego pije ten azjata. Gdy baby wypuszczono z kuchni to prędko kutas i cipa przestały określać płeć człowieka a czarny elf u Tolkiena, czarny arystokrata w XIX Anglii czy czarny rewolwerowiec w nowych 7 wspaniałych stali się czymś co masz kurwiu zaakceptować, inaczej jesteś pierdolonym rasistą
Ale tutaj napłyneło przez te kilka ostatnich lat wytresowanego, tolerancyjnego gówna. Niedobrze mi się robi jak was tutaj widze.
Powiedział typ z teletubisiem srającym sobie do ryja
w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja kurwa w nowoczesnej afryce mieszkam?
Też mnie to strasznie wkurwia, nie dość ze fikcja, np murzyn w nowym mercu ktorego nie ukradł, to jeszcze kurwa wszędzie czarno, serio lewackie skurwysyństwo, życze twórcom ty reklam i lewackim politykom kochjacym asfalt, żeby im i ich rodzinom negroid skakał po głowie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów