18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Patrz mamo, to ja!
Syn_Milionera • 2022-10-06, 18:56

Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
ukryta treść
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogórek 2022-10-06, 21:40 3
Tylko czekać kiedy Tarzan będzie czarny przepraszam Afroamerykaninem bo wcześniej nas oszukiwali.
Zgłoś
ramonawielun 2022-10-06, 22:35 13
Czarnuchy zdziwione, że widza czarnucha w tv i nie jest to relacja z pościgu
Zgłoś
Love_is_Love 2022-10-06, 22:38
I zajebiście że czarną Arielkę zrobili. Chuj Wam w konserwatywne dupy jak macie z tym problem. Mi wystarczy radość tych czarnych dzieci, że to dla nich coś nowego bo "she's like me!"
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-10-06, 22:42 5
Love_is_Love napisał/a:

I zajebiście że czarną Arielkę zrobili. Chuj Wam w konserwatywne dupy jak macie z tym problem. Mi wystarczy radość tych czarnych dzieci, że to dla nich coś nowego bo "she's like me!"

Tym razem pojechałeś za grubo, ale... na sadolowe łby, może i w sam raz
Zgłoś
s................l 2022-10-06, 23:27 2
Halman napisał/a:

w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja kurwa w nowoczesnej afryce mieszkam?

A podobno inżynieria społeczna, to teorie spiskowe zeschizowanych, następny płaskoziemca? (oczywiście sarkazm)
Zgłoś
prophetess 2022-10-06, 23:33 17

A tutaj macie jak wyglądałaby animowana Arielka gdyby była oparta na tej aktorce

Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-10-07, 0:44 7
~VeIture napisał/a:

Dorośli mężczyźni podniecający się filmem dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym... ja pierdolę.

Jakaś pizda z disneya wyszła do mediów i powiedziała, że syrenka jest czarna by małe czarne dziewczynki zobaczyły tam kogoś takiego jak one. Do tego pije ten azjata. Gdy baby wypuszczono z kuchni to prędko kutas i cipa przestały określać płeć człowieka a czarny elf u Tolkiena, czarny arystokrata w XIX Anglii czy czarny rewolwerowiec w nowych 7 wspaniałych stali się czymś co masz kurwiu zaakceptować, inaczej jesteś pierdolonym rasistą
Zgłoś
Tommyleetom 2022-10-07, 3:36 2
Zgłoś
kupaDelfina 2022-10-07, 6:32 5
Te dzieci mają wyjebane w kolor skóry, to przez gadanie rodziców zwracają na to wgl uwagę. Dziecko rodzi się bez rasizmu i bez podziału ludzi na rasy w głowie, takie reakcje są motywowane wpływem rodziców na młody umysł. Już nie mówiąc, że to jest właśnie rasizm bo zamiast patrzeć na przesłanie i charakter głównej bohaterki, dla nich liczy się głównie jej kolor.
Zgłoś
BambiPMT 2022-10-07, 6:44 1
Ale przecież mała syrenka to film o dobrej syrenie. To dlaczego jest czarna?
Zgłoś
Aramanga 2022-10-07, 7:11 5
Film o Janie Pawle też mógł grać murzyn a huj tam co za różnica. A tak na poważnie te bambusy to największy rasistowski naród.
Zgłoś
PękniętySłoik 2022-10-07, 7:20 6
Ale tutaj napłyneło przez te kilka ostatnich lat wytresowanego, tolerancyjnego gówna. Niedobrze mi się robi jak was tutaj widze.
Zgłoś
Love_is_Love 2022-10-07, 7:33
Wyzimlak napisał/a:

Ale tutaj napłyneło przez te kilka ostatnich lat wytresowanego, tolerancyjnego gówna. Niedobrze mi się robi jak was tutaj widze.

Powiedział typ z teletubisiem srającym sobie do ryja
Zgłoś
Exclip 2022-10-07, 9:57 1
Halman napisał/a:

w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja kurwa w nowoczesnej afryce mieszkam?

Też mnie to strasznie wkurwia, nie dość ze fikcja, np murzyn w nowym mercu ktorego nie ukradł, to jeszcze kurwa wszędzie czarno, serio lewackie skurwysyństwo, życze twórcom ty reklam i lewackim politykom kochjacym asfalt, żeby im i ich rodzinom negroid skakał po głowie
Zgłoś
Maniecky 2022-10-07, 10:26 3
Love_is_Love napisał/a:

Powiedział typ z teletubisiem srającym sobie do ryja

I w tym sedno.... lewackie bezkregowe ameby sa bardziej wymioto genne od srajacych sobie do ryja teletubisiow
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem