18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Patrz mamo, to ja!
Syn_Milionera • 2022-10-06, 18:56

Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
ukryta treść
Zgłoś
Halman 2022-10-06, 19:01 60
w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja kurwa w nowoczesnej afryce mieszkam?
Zgłoś
turor 2022-10-06, 19:03 23
Będą otwierać sale kinowe w zoo dla małp
Zgłoś
~Velture 2022-10-06, 19:17 16
Dorośli mężczyźni podniecający się filmem dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym... ja pierdolę.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
k................8 2022-10-06, 19:19 15
Za forowanie czarnych, nieważne, czy syrenek czy małp, nie ma piwa.
Zgłoś
Halman 2022-10-06, 19:20 7
VeIture napisał/a:

Dorośli mężczyźni podniecający się filmem dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym... ja pierdolę.

na przyszłość zrób wysiłek i czytaj opisy
Zgłoś
~Velture 2022-10-06, 19:36 5
Halman napisał/a:

na przyszłość zrób wysiłek i czytaj opisy

Co mam z tego kurwa wyczytać co zmieniłoby mój poprzedni post?
Cytat:

Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
Halman 2022-10-06, 19:39 5
VeIture napisał/a:

jak nie rozumiesz o co chodzi to nikt ci na siłę rozumieć nie każe
Zgłoś
~Velture 2022-10-06, 19:47 7
Co mam rozumieć? Nagrywają to dorośli mężczyźni, wrzuca to dorosły facet i wszyscy się tym podniecają. Czarna ryba i tyle. Nikt z was i tak nie pójdzie na to do kina.

Zgłoś
pepso 2022-10-06, 19:50 4
Czarne syrenki spierdolily z Afryki do USA, typowa emigracja zarobkowa.
Zgłoś
turor 2022-10-06, 20:20 9
VeIture napisał/a:

Velture, Velture....czytałbyś co przy cukrzycy robić ... i noga by była i do biblioteki byś pochodził....
Zgłoś
Halnnan 2022-10-06, 20:25 2
Tak wyglądałaby z prawidłową ilością chromosomów.

Ps. jest mi bardzo głupio, że ostatnio pisałem tyle niemądrych komenarzy i bardzo was wszystkich przepraszam. Od tej pory obiecuję zachowywać więcej rozsądku.

Zgłoś
Maniecky 2022-10-06, 20:28 5
turor napisał/a:

Velture, Velture....czytałbyś co przy cukrzycy robić ... i noga by była i do biblioteki byś pochodził....

Zgłoś
PabloSkills 2022-10-06, 20:41 4
Nie dość, że rude to jeszcze czarne.
Zgłoś
szlugi 2022-10-06, 21:35
szis blak
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów