Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja kurwa w nowoczesnej afryce mieszkam?
Dorośli mężczyźni podniecający się filmem dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym... ja pierdolę.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dorośli mężczyźni podniecający się filmem dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym... ja pierdolę.
na przyszłość zrób wysiłek i czytaj opisy
Halman napisał/a:
na przyszłość zrób wysiłek i czytaj opisy
Co mam z tego kurwa wyczytać co zmieniłoby mój poprzedni post?
Cytat:
jak nie rozumiesz o co chodzi to nikt ci na siłę rozumieć nie każe
Co mam rozumieć? Nagrywają to dorośli mężczyźni, wrzuca to dorosły facet i wszyscy się tym podniecają. Czarna ryba i tyle. Nikt z was i tak nie pójdzie na to do kina.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Co mam z tego kurwa wyczytać co zmieniłoby mój poprzedni post?
Velture, Velture....czytałbyś co przy cukrzycy robić ... i noga by była i do biblioteki byś pochodził....
Tak wyglądałaby z prawidłową ilością chromosomów.
Ps. jest mi bardzo głupio, że ostatnio pisałem tyle niemądrych komenarzy i bardzo was wszystkich przepraszam. Od tej pory obiecuję zachowywać więcej rozsądku.
Ps. jest mi bardzo głupio, że ostatnio pisałem tyle niemądrych komenarzy i bardzo was wszystkich przepraszam. Od tej pory obiecuję zachowywać więcej rozsądku.
turor napisał/a:
Velture, Velture....czytałbyś co przy cukrzycy robić ... i noga by była i do biblioteki byś pochodził....
Nie dość, że rude to jeszcze czarne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów